Бранко Црвенковски ова некој фетиш :nesum:Sto e smesno???Код:
Нишо посебно , само ме чуди шо го има повеќе пати тука .. ко солна киселина да има истурено на фаца , а и остарен е бааги . , па секс со него ми изгледа ко некој чуден фетиш:nesum:Бранко Црвенковски ова некој фетиш :nesum:Sto e smesno???Код:
Нишо посебно , само ме чуди шо го има повеќе пати тука .. ко солна киселина да има истурено на фаца , а и остарен е бааги . , па секс со него ми изгледа ко некој чуден фетиш:nesum:[/quo
секој има право на свое мислење.
јас сметам дека човекот има шарм и затоа ми се допаѓа и би имала сигурно секс со него без оглед на " лицето со солна киселина",а и постарите се многу подобри во секс од помлади (по мое мислење)
Што убаво кажано :smir:Нишо посебно , само ме чуди шо го има повеќе пати тука .. ко солна киселина да има истурено на фаца , а и остарен е бааги . , па секс со него ми изгледа ко некој чуден фетиш:nesum:[/quo
секој има право на свое мислење.
јас сметам дека човекот има шарм и затоа ми се допаѓа и би имала сигурно секс со него без оглед на " лицето со солна киселина",а и постарите се многу подобри во секс од помлади (по мое мислење)
Што убаво кажано :smir:
Ви годи вам Ѓороски =)Што убаво кажано :smir: