Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
photo4yv.jpg

Поттикната од вечерашниов натпревар... Би го.
URL%5D

Теписонче

Незнам дали сум одговорила - но еве пак ќе повторам
1. Џони Деп
2. Бранко Црвенковски
3. Роби Вилијамс ...

Бранко Црвенковски :pos: ова некој фетиш :nesum:

neve campbell уфффффф , немож ни да си замислам :kesa:

4141.gif

Се би дал ...да сум во средина :vozbud:

image004.jpg

Бранко Црвенковски :pos: ова некој фетиш :nesum:
Код:
Sto e smesno???

Нишо посебно , само ме чуди шо го има повеќе пати тука :toe: .. ко солна киселина да има истурено на фаца , а и остарен е бааги .:toe: , па секс со него ми изгледа ко некој чуден фетиш:nesum:

Нишо посебно , само ме чуди шо го има повеќе пати тука :toe: .. ко солна киселина да има истурено на фаца , а и остарен е бааги .:toe: , па секс со него ми изгледа ко некој чуден фетиш:nesum:[/quo

секој има право на свое мислење.
јас сметам дека човекот има шарм и затоа ми се допаѓа и би имала сигурно секс со него без оглед на " лицето со солна киселина",а и постарите се многу подобри во секс од помлади (по мое мислење)

Нишо посебно , само ме чуди шо го има повеќе пати тука :toe: .. ко солна киселина да има истурено на фаца , а и остарен е бааги .:toe: , па секс со него ми изгледа ко некој чуден фетиш:nesum:[/quo

секој има право на свое мислење.
јас сметам дека човекот има шарм и затоа ми се допаѓа и би имала сигурно секс со него без оглед на " лицето со солна киселина",а и постарите се многу подобри во секс од помлади (по мое мислење)
Што убаво кажано :smir:

Што убаво кажано :smir:

Ви годи вам Ѓороски =)

Но има и дечки во младите 20-ти години од својот живот кој повеќе сексаат - неголи цел сексуален живот кој го поминале постарите од нив , така да не држи многу вода ова .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom