South Park

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
мислам дека пак треба да се врати :vozbud:
За потоа во 12-та сезона пак да умре од сифилис кој го доби од девојка му која му даде blowjob откако се откажаа од purity rings кои им ги дадоа Jonas Brothers по наредба од нивната компанија Disney Chanell чии шеф е Мики Маус.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
God: Saddam, I've been hearing rumors that you're secretly building weapons of mass destruction up here.
Saddam Hussein: Weapons of mass destruction? No! This is a chocolate chip factory. See?
God: It looks like a chemical weapons plant.
Saddam Hussein: Look, God, if I was gonna secretly build a chemical weapons plant, I wouldn't make it look like a chemical weapons plant, would I? I'd make it look like a chocolate chip factory or something.
God: Alright, just checking. (leaves)
Saddam Hussein: Stupid asshole...

Се сеќавате на ова, се смеев ко будала... 612 - A Ladder to Heaven последната сцена. :pos:

Член од
20 август 2010
Мислења
167
Поени од реакции
24
God: Saddam, I've been hearing rumors that you're secretly building weapons of mass destruction up here.
Saddam Hussein: Weapons of mass destruction? No! This is a chocolate chip factory. See?
Saddam Hussein: Look, God, if I was gonna secretly build a chemical weapons plant, I wouldn't make it look like a chemical weapons plant, would I? I'd make it look like a chocolate chip factory or something.

Се сеќавате на ова, се смеев ко будала... 612 - A Ladder to Heaven последната сцена. :pos:
хахаха.. го немам гледано ова, али морам да признаам ме изнасмеа:pos2:..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.114

Јас се сеќавам....и баш овие работи ме нервираат во серијава.....навреди кон Господ итн......нека си играат со останатите личности од светот како сакаат ама ова НЕ!!!!!!

--- надополнето ---

тука имаш нон-стоп
Фала брату......само ме интересира на тв кога игра сепак....

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Јас се сеќавам....и баш овие работи ме нервираат во серијава.....навреди кон Господ итн......нека си играат со останатите личности од светот како сакаат ама ова НЕ!!!!!!

--- надополнето ---

Фала брату......само ме интересира на тв кога игра сепак....
Немат шо да те нервират, не навредват само стрикно една група, пример христијаните, туку и муслиманите, будистите, да не зборвам за евреите, итн... btw, Готвачот(т.е. тој шо го позајумува гласот) даде отказ заради епизодата Trapped in the Closet.

На А1 играт во 2 сатот негде, ама никогаш не го даваат точно, па ќе си видиш на a1.com.mk , некош е 15 до 2, некош во 2 и 15.... :S

пс. Моментално ја давет седмата сезона. Вчера(денес) ја даваја Raisins, пред то Butt Out, па сега требит да ја пуштат It's Christmas in Canada.

T

the Carpenter

Гостин
Не знам за тоа, ама знам дека црнецот што го позајмуваше гласот на Готвачот, умре оломнани.

Isaac Hayes

П.С. Саут Парк може вода да му носи на Фемили Гај

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Не знам за тоа, ама знам дека црнецот што го позајмуваше гласот на Готвачот, умре оломнани.

Isaac Hayes

за кого како :smir:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669

Isaac Hayes

Како и да е, не е исто без Готвачот. :(

П.С. Не треси зелени. :smir:

T

the Carpenter

Гостин
Tи си голем фан на Саут парк, и не знаеше зошто го нема Готвачот, а јас тресам зелени?
Патем, си ги гледал Фемили Гај?
И не мора да ми реплицираш ... муабетов е исто како да речиш: Guns and roses се подобри од Led Zeppelin.

P.S. Прибери се малку.
P.P.S Убо рече членот над тебе, „за кого како“. Тоа е веќе одговор што можам да го прифатам. Му се свиѓа СП, а не ФГ.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Tи си голем фан на Саут парк, и не знаеше зошто го нема Готвачот, а јас тресам зелени?
Патем, си ги гледал Фемили Гај?
И не мора да ми реплицираш ... муабетов е исто како да речиш: Guns and roses се подобри од Led Zeppelin.

P.S. Прибери се малку.
P.P.S Убо рече членот над тебе, „за кого како“. Тоа е веќе одговор што можам да го прифатам. Му се свиѓа СП, а не ФГ.
Сакаш да се кладиме дека Готвачот даде отказ зарди та епизодата, а не зарди шо починал? BTW епизодата е снимена во 2006, а тој умрел во 2008.

ps. Ме заболе мене стапов дали мојш да го прифатиш одговорот мој.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.114

Isaac Hayes

Ај донт тинк соу!!! Добро...не го имам гледано ФГ така да не можам да кажам точно .....само малку имам гледано и тоа на германски па ништо не разбрав......ама знам дека Drawn Together е крајно ненормална серија......мора да се гледа оваа некогаш

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Од поновиве најдобри епизоди Fishstick и Dance with the smurfs :pos2: Картман Рулз ! :tv:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
S.Kocev напиша:
Може некој да ми објасни околу South Park, оти го гледам филмов кога ќе затекнам и стварно е бомба!!
Ме интересира колку епизоди има односно во колку сезони се поделени и тн.
Тринаесет цели сезони, и 14-тата до пола е, наесен ќе се дава и втората половина.
На southparkstudios.com ги имаш сите епизоди подредени по сезони.

--- надополнето ---

Isaac Hayes

Како прво, човекот што го позајмуваше гласот за Шеф и самиот бил сциентолог и се навредил поради епизодата Trapped in the Closet, па дал отказ. Сето тоа е многу убаво објаснето во епизодата The Return of Chef.

Како второ, прашање на вкус и смисла за хумор е изборот помеќу ФГ и СП, но има и некои факти, ФГ користат "sitcom" тип на хумор, и неповрзани шеги со слаб storyline и најчесто нема некоја поента позади нивните епизоди.
СП користат повеќе неконвенцијален тип на хумор, буквално пародираат се и сешто, па дури и сопствениот toilet humor. Обожавам кај СП што реално ги реметат и исмејуваат славните личности (и само тие што заслужуваат ремет) без влакна на јазикот, ФГ ми се повеќе комерцијала и веќе видено нешто поради Симпсонови.

Kajgana Shop

На врв Bottom