South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Момци дајте некој линк кај можи наеднаш да симнам повеке епизоди?, од поновиве ги имам гледано до 12 сезона.....
Ти пратив торенти за од прва до 12та сезона сите епизоди еден торент и првата половина на 13та сезона еден торент

btw, да не го испуштите:

Знае ли некој каде има на нет стирминг за Comedy Central?

Да ја гледаме премиерата на комеди сентрал преку нет :)а не да чекаме уште 5-6 саата за да ја стават на нет
:)

Треба да почнаат нови епизоди на MTV .. Се надевам дека ќе бидаат уште по блесави..

5-6 саата на нет? 10-15 минути после епизодата веќе ја има на нет.

убаво знам дека многу повеќе се чека за да ја има на нет
Помина веќе саат време и уште ни на СПС ја нема..
ја викам ќе чекаме до кај 1-2 вечерва

убаво знам дека многу повеќе се чека за да ја има на нет
Помина веќе саат време и уште ни на СПС ја нема..
ја викам ќе чекаме до кај 1-2 вечерва
За 5 саати ја има премиерата...

Ја на сваки 5 мин праем рефреш на страната :D

Да не се мачиме сите да правиме рефреш на секоја секунда некој доброволец да прави и да не извести :)

Па countdown timer-ot на страната е изминат. 00 00 00 лефт до премиерата. Затоа (=

незнам како одат временките зони.. Се е измешано

А бе рано е, епизодата ќе се емитува во 22 по американско време на Comedy Central, а тоа е некаде 4-5 сабајле по наше. Утре ќе ја гледаме епизодата. :)

3h 49m

ФАК! :(

Добра епизода.
Тука имате линк за даунлоад на епизодава од рапидшер

Ја изгледав и се смеев барем 10 минути од цела епизода :)
it's the gayest show in the fucking world! GHOST HUNTERS!
OMG! WHat is that?! WHAT WHAT!? WHAT IS THAT!? it was like... pup

BILLY MAYS ЅВЕР! :D

In just 2 easy steps i can climb up this seats and kick you in the fucking balls!

Ike научил да збори, не го разбирав убаво порано :) Добра епизода.

Хахахах, јака епизода, само што ја изгледав.

SPOILER, раскажана накратко, без детали.

Ike почнува да гледа духови од мртви славни луѓе, како Billy Mays, Farrah Fawcett, Michael Jackson, Patrick Swayze и останати. Откако оди во болница дознаваат дека мртвите се наоѓаат на некоја граница помеѓу мртвото и живото, поради Michael Jackson, кој не сака да замине од овој свет без да победи на натпревар за "Little Miss" (не сум сигурен дали беше баш така натпреварот). Тој ќе влезе во телото на Ike, и ќе се зачлени во натпреварот. Со помош на Cartman, и еден производ на Billy Mays, тие ќе се договорат со жената од жирито и Ike (или Michael Jackson), ќе ја добие наградата. На крај Michael Jackson излегува од телото на Ike и конечно мртовците го напуштаат живиот свет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom