Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kazete so da praam so ova internetov? nervi iskinav u pm! samo se javuvam vo t-home i mi kazvaat deka e do naponot i da sredam so evn ili da sio kupam stabilizator. mu kazvam deka ovaa sto e ADSL sijalickata se gasi na nekoe vreme i posle po 10 tina sekundi pocnuva da trepka. mi velat deka bilo do naponot, pagal i se resetiral modemot. ako se resetira modemot treba site dve ili tri sijalicki da se gasat?
i jas go imam istiot problem veke mnogu vreme ,ni jas sam neznam sto lagi mi iznakazaa, mi smenija modem i pak isto.Minatata nedela dojde merna grupa kaj mene doma i ja testiraa linijata i ja proverija instalacijata i sto se sluci.Pocnaa da me razubeduvaat deka bilo do naponot ,no imam UPS znaci ne e do toa ,linijata na nivniot aparat izdrzuva 8.5mb i mi vikaat dali moze da te stavime na 3mb i da vidime dali ke paga signalot (da se gasi sijalickata za ADSL) i toa go napravija ja stavija na test linijata i pak gasenje iiii im vikam i sega sto pravime dobiv odgovor POJMA NEMAME ne znaea do sto e problemot i posle mi rekoa deka trebalo nekoja ploca za ADSL vo centrala da smenat i ke se sredelo aj da vidam mi se javija deneska deka ja smenile ama pak ne mozele da mi pustat 6mb tuku samo 3mb.kazete so da praam so ova internetov? nervi iskinav u pm! samo se javuvam vo t-home i mi kazvaat deka e do naponot i da sredam so evn ili da sio kupam stabilizator. mu kazvam deka ovaa sto e ADSL sijalickata se gasi na nekoe vreme i posle po 10 tina sekundi pocnuva da trepka. mi velat deka bilo do naponot, pagal i se resetiral modemot. ako se resetira modemot treba site dve ili tri sijalicki da se gasat?
дали некој има активирано прамиум пакет?
Кај мене денес стигна сметка и имаат ставено ливче пушува со доплата од 200 денари интернет do 20 Mb/s
Ставив Comfort обичен пакет. Не ја знам страната за да се логирам и да проверам уште колку преостанато имам за превземање, нормално и да сменам лозинка. Може страната?
wtf?
![]()
i jas go imam istiot problem veke mnogu vreme ,ni jas sam neznam sto lagi mi iznakazaa, mi smenija modem i pak isto.Minatata nedela dojde merna grupa kaj mene doma i ja testiraa linijata i ja proverija instalacijata i sto se sluci.Pocnaa da me razubeduvaat deka bilo do naponot ,no imam UPS znaci ne e do toa ,linijata na nivniot aparat izdrzuva 8.5mb i mi vikaat dali moze da te stavime na 3mb i da vidime dali ke paga signalot (da se gasi sijalickata za ADSL) i toa go napravija ja stavija na test linijata i pak gasenje iiii im vikam i sega sto pravime dobiv odgovor POJMA NEMAME ne znaea do sto e problemot i posle mi rekoa deka trebalo nekoja ploca za ADSL vo centrala da smenat i ke se sredelo aj da vidam mi se javija deneska deka ja smenile ama pak ne mozele da mi pustat 6mb tuku samo 3mb.
ETE TOA E MOJATA TAZNA PRIKAZNA STO MISLAM DEKA KE ZAVRSI SO RASKINUVANJE NA DOGOVOR
zto e tuka nejasno neznam.od upeesot ima izlez i na nego mi e uklucen prodolzen kabel na prodolzniot mi se ustekani site raboti sto mi se potrebni.Sega dali e jasno?Баш ме интересира како ти е поврзан модемот со UPS-от.