Ne se losi pirelito barem ne great, nekoi pak se zalat od tomsonot mnogu greele.
Ме интересира како дозна ?Јас мигрирав на Call & Surf Comfort пред 2 дена, и одма потпишав договор, е сега изгледа ќе чекам до први април за да ми монтираат))
Иначе и јас проблеми имав со модемот D-Link, АДСЛ светилката не светеше, ама дознав дека е до напонот. EVN SUCKS!
Ти наплатија еднократен надоместок? Провери во договорот те молам.Јас мигрирав на Call & Surf Comfort пред 2 дена, и одма потпишав договор, е сега изгледа ќе чекам до први април за да ми монтираат))
Иначе и јас проблеми имав со модемот D-Link, АДСЛ светилката не светеше, ама дознав дека е до напонот. EVN SUCKS!
значи не се обврзани фул 10 да ти дадат. Ако ти се допаѓа така добро, ако не... знаеш. На таа карта играат.Брзината на пристап на ADSL услугата може да зависи од повеќе фактори како што се: брзината на веб сајтот на кој се пристапува, оптовареноста на глобалната интернет мрежа, конфигурацијата на компјутерот на корисникот, растојанието од ADSL приклучокот до мрежната инфраструктура, и други фактори. Ако не може да се постигне максималната брзина дефинирана со пакетот, Македонски Телeком АД - Скопје ќе ја испорача највисоката можна брзина.