zto e tuka nejasno neznam.od upeesot ima izlez i na nego mi e uklucen prodolzen kabel na prodolzniot mi se ustekani site raboti sto mi se potrebni.Sega dali e jasno?
А телефонскиот кабел?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zto e tuka nejasno neznam.od upeesot ima izlez i na nego mi e uklucen prodolzen kabel na prodolzniot mi se ustekani site raboti sto mi se potrebni.Sega dali e jasno?
А телефонскиот кабел?
Aman be druze telefonskiot kabel kaj odi pa sigurno ne ups-ot.
Neli ti e jasno sto e UPS?
Телефонскиот кабел нема врска со пад на конекцијата. Кај мене го имам измерено напон од 166V (најнизок што имам измерено). UPS тој напон не го корегира. Откако ставив стабилизатор конекција ми нема паднато.
На UPS порта за телефонски џек е само во случај да преку тел. кабел помине поголем напон од дозволениот. Нпр. при удар на гром итн. Така да напонот на тел. кабел нема врска со паѓање на конекцијата. Конекцијата најчесто паѓа заради неможност да се сихронизира на одредена брзина. Почесто од Upload speed. Најголеми проблеми на т-хоме има предизвикано качување на Up кај фирмите на 1Мбс. Затоа се обидуват да ја намалат брзината за да проверат. Меѓутоа ако и после намалување на брзините конекција се прекинува онда 90% проблемот не е до нив.