Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а што пакетче имаш, можеш да си купиш некој асален рутер појак од продавница место нив да ги чекаш, јас го сменив длинк шитот 360Р со нетгеар рутер и супер ми е нетот. сега пари се у прашање ако имаш одма купуј нов и не размислувај
Сега штом е официјално јави се и пожали се.
Не знам колку би ти го препорачал тоа. И кај мене наизменично се синхронизира брзината, помеѓу 7000 и 10.240Едит: 765 / 9.653 вака ми стои кај брзината. Да кренам узбуна 10.ххх да ми ја направат?
Томсон рутер имам кој неможам да го сменам. Напоменав дека сум на Call & Surf+ пакетот или Комфорт+ како и да му беше името
Така и ќе постапам. Утре им вртам.
Едит: 765 / 9.653 вака ми стои кај брзината. Да кренам узбуна 10.ххх да ми ја направат?
Можеби линијата не држи повеќе, затоа е толку конектирано.
Само што сакав да прашам иам call & surf 25 гига а иам напраено 41 гига и не ми е успорено се мислев случјано да не ми го утнале пакетот дека овој месец го стаив па да не ми стаиле 100 гигаЈас последен пат пред да ми ја успорат проверив имав направено 51гб сообраќај( и сеуште не ми ја беа успориле), сабајле ми ја успорија и проверив имаше 71гб. После тоа пак се апдејтира и сега гледам 90гб имам. Чудно ми е како на 51 гб не ми ја беа успориле сеуште
Лимитот е 25, сега незнам што беше работата. Мене на 50 ми го успорија така да...Мене ми изгледа дека има 60ГБ лимит или 70. На 51 не ми беше успорена но на 71 веке ми беше 64/64 брзината.
Мене ми изгледа дека има 60ГБ лимит или 70. На 51 не ми беше успорена но на 71 веке ми беше 64/64 брзината.
Кај мене се уште не е намалена.Иако пакетот е 10 во 6 сабајле беше апдејтуван и регистрираше 47.7 се уште брзина имам околу 2.5МБ и до овој момент имам направено вкупно околу 55ГБ и се уште торентите корнат линија максимум и на давање и земање.