Томсон рутер имам кој неможам да го сменам. Напоменав дека сум на Call & Surf+ пакетот или Комфорт+ како и да му беше иметоа што пакетче имаш, можеш да си купиш некој асален рутер појак од продавница место нив да ги чекаш, јас го сменив длинк шитот 360Р со нетгеар рутер и супер ми е нетот. сега пари се у прашање ако имаш одма купуј нов и не размислувај
Така и ќе постапам. Утре им вртам.Сега штом е официјално јави се и пожали се.
Не знам колку би ти го препорачал тоа. И кај мене наизменично се синхронизира брзината, помеѓу 7000 и 10.240Едит: 765 / 9.653 вака ми стои кај брзината. Да кренам узбуна 10.ххх да ми ја направат?
Томсон рутер имам кој неможам да го сменам. Напоменав дека сум на Call & Surf+ пакетот или Комфорт+ како и да му беше името
Така и ќе постапам. Утре им вртам.
Едит: 765 / 9.653 вака ми стои кај брзината. Да кренам узбуна 10.ххх да ми ја направат?
Чива линија, на т-хоум? Што не боли Јане или мене дали држи или не држи, или колку држи. Ако се согласиле да ми дадат 10Мбпс, нека дадат. Во спротивно се неподобни, и нека ја стават таа новост на нивниот сајт. Линијата не е моја, на татко ми, на општината или на некое јавно претпријатие. На Телеком е. Нека ги оправат.Можеби линијата не држи повеќе, затоа е толку конектирано.
Само што сакав да прашам иам call & surf 25 гига а иам напраено 41 гига и не ми е успорено се мислев случјано да не ми го утнале пакетот дека овој месец го стаив па да не ми стаиле 100 гигаЈас последен пат пред да ми ја успорат проверив имав направено 51гб сообраќај( и сеуште не ми ја беа успориле), сабајле ми ја успорија и проверив имаше 71гб. После тоа пак се апдејтира и сега гледам 90гб имам. Чудно ми е како на 51 гб не ми ја беа успориле сеуште
Лимитот е 25, сега незнам што беше работата. Мене на 50 ми го успорија така да...Мене ми изгледа дека има 60ГБ лимит или 70. На 51 не ми беше успорена но на 71 веке ми беше 64/64 брзината.
лимитот е 25, кај мене . мерачот каснеше еден ден , ама само шо се апдејтуваше над 25 гб, одма ми ја успорија ,(не знам како кај вас не ја скинале брзината кога сте надминале лимит.среќа ваша). мерачот покажуваше 41 гб, а денеска уште еден апдејт , финален покажуваше 50 гб.Мене ми изгледа дека има 60ГБ лимит или 70. На 51 не ми беше успорена но на 71 веке ми беше 64/64 брзината.
ех, среќни луѓе сте вие, мене да ме оставеа така 3 дена на неограничено имаше да му удрам download internet - Yes to all . ама шо е тука е.Кај мене се уште не е намалена.Иако пакетот е 10 во 6 сабајле беше апдејтуван и регистрираше 47.7 се уште брзина имам околу 2.5МБ и до овој момент имам направено вкупно околу 55ГБ и се уште торентите корнат линија максимум и на давање и земање.