Tе изневерува со твојот другар/другарка?

• Креатор на темата Креатор на темата Peckoo^
  • Време на започнување Време на започнување
Наместо да цитираш цел пост,следен пат дај му на членот репутација со која ќе му дадеш до знаење дека се согласуваш со неговиот пост.
Ако сите пишуваме така е,се согласувам,браво,каде би била дискусијата?
Ова како мало објаснување,бидејќи верувам дека си нов член на форумов:smir:

се извинувам..

еве го и објаснувањето само мислев да не се повторувам..
доколку ми се случи тоа во врска која давам се од себе да ја оджувам, на која и сум посветен и ја сакам (тука по дифолт другарот знае за моите вистински чувства спрема нејзе) тогаш доколку таа му се пушта него а тој подлегне на искушението би биле мртви за мене

доколку тие двајца добро ми објаснат зошто се сакаат како дошло до тоа и дека ни тие двајцас не мислеле да ме повредат и гледам дека потоа врската им е успешна нема што да се лутам. љубовта има различни патишта до вистинската личност можеби во овој случај патот сум бил јас .. тогаш нема да правам никакви сцени само би се тргал малце понастрана додека ми помине онаа тензија и нервоза..

Mojata devojka i mojot drugar SMRTNA KOMBINACIJA

site drugari me pocituvaat znaat deka ne trpam zaebancii imav ednas SAMO EDNAS slucka so moj drugar mojata bivsha devojka mu se dopadna i toj se zaleta po nea ali ja kao pocit sprema drugar nisto ne mu napraiv tupanicata nemozev da ja ispravam edno 2-3 nedeli (pogodite zosto) ne sum obozavatel na licemerstvo i ja prevzemam rabotata vo svoi race

Тоа ако се случи и другарот и девојката(иако за тоа е касно)ќе ги отерам у пм и више ќе нејќам да ги видам

Во тој случај, на другар ми ќе му ја изместам фацата, а девојка ми ќе ја пљукнам пошто не заслужуе поише.
Во случај ако другар е појак од мене, во таа афектна состојба ќе испадна пичка (си признавам) и ќе му ја развалам фацата со некое помагало као вентил, шипка, хебла etc.

Во тој случај, на другар ми ќе му ја изместам фацата, а девојка ми ќе ја пљукнам пошто не заслужуе поише.
Во случај ако другар е појак од мене, во таа афектна состојба ќе испадна пичка (си признавам) и ќе му ја развалам фацата со некое помагало као вентил, шипка, хебла etc.

Истото би го применил.

Ако ти е другар нема да чепка :toe:

што мислите,ако вашата девојка му се додворува на твојот најверен другар,а тој го премолчил тоа.или пак вашиот тип и се додворува на вашата другарка,а таа молчи.кој би бил поголем кретен-љубовта твоја(која не заслужила да ја наречеш така )или твојот другар/другарка.
Братче тоа зависи од многу ситници.
Прво на пример зависи од врската, можно е пријателот да не ти спомне од страв да не ти ја расипе врската(на пример ако е подолга/посериозна).
Кој би бил поголем кретен е тешко да се каже што исто така зависи дали пријателот направил нешто со неа или само премолчил.
Според мене ако е вистински пријател никогаш нема да дозволи да ти работи позади грб.
На пример ако ептен му се свиѓа би требало да има храброст да ти каже во лице.
Да се вратам на почеток ако таа/тој му/и се додворува ,а он/она само премолчува тогаш девојката е крива,а ако тој/таа и возврати позади твојот грб тогаш не е пријател туку најниско ѓубре.

Уште потрагично кај мене - другарката проба да ми го легне дечкото...
И што понатаму? Немав волја ниту да се објаснувам со неа.

ако премолчил тогаш засекогаш ќе молчи......
без јазик

Единственото нешто што не би го простил од прва. Нема причина ниту за разговор ниту за ништо. Едноставно тоа е крајно дегутантно.

хаа...не мо=ам ни да си замислам таква ситуација а во денешно време се си е мо=но,и нема тука другари не ако тој има шанса има да ја придобие па макар цело време ми се претставувал како најдобар другар,инаку не би им простил во никој случај и на двајцата а тоа и зборува за карактерот нивен па ако веќе се случи нека е овде сме немоќни освен што веќе не би мо=ел нии б очи да ги погледнам т.е тие мене не јас нив тие треба да се срамат од мене али тоа е подлабоко влезено значи кратко и јасно ако се случи ваква ситуација никому ништомислиш којзнае што се случило ако била курва тогаш не вредела и таа самата се срами а не јас..така да биднато готово завршена приказна :) bye bye и на двајцата нека си уживаат ако име убаво !

znaci tuka trebase da go pisam problemot a ne vo soveti, tuka e vistinskoto mesto. me izneveri so najdobrata drugarka pred nekolku meseci iako bevme zaedno so godini....4. i sega ne sakam pak da sme zaedno a uste go sakam i toa mnogu, ne li sum vo pravo koga ne se vrakam so nego? vie sto bi napravile na moe mesto kazete?

znaci tuka trebase da go pisam problemot a ne vo soveti, tuka e vistinskoto mesto. me izneveri so najdobrata drugarka pred nekolku meseci iako bevme zaedno so godini....4. i sega ne sakam pak da sme zaedno a uste go sakam i toa mnogu, ne li sum vo pravo koga ne se vrakam so nego? vie sto bi napravile na moe mesto kazete?

Јас неверството со неа би го гледала како и секое друго неверство, со било која. Дали би му простила неверство, тоа би ме интересирало. Дали сум доволно силна да поминам преку тоа и да не станам посесивна лудачка.
А неа не би и простила. Не би можела. Зошто, сепак, неа повеќе би и верувала, од аспект на тоа дека таа нема шанси да ме ,,изневери,,.
Кај мене е малку поинаку, дечкото ми ја одби другарката. Јас не можев ниту да зборувам со неа, не можам ни да опишам такво разочарување.
Јас, на твое место, би размислила него дали можам да му простам неверство, зависи од ситуацијата нормално, но ако е овој дечко со кој сум сега, ако овој ме изневери, 99% би му простила.
На другарката.... Што би се рекло ,,Боже чувај ме од пријателите, од непријателите сама се чувам.,, или ,,Со пријател како тебе, кому му се потребни непријатели?,,. Не ти е другарка, никогаш не ти ни била.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom