Tе изневерува со твојот другар/другарка?

• Креатор на темата Креатор на темата Peckoo^
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро сега....ми има докажано пиздено да кажам кога ми се мувал некој лик од страна да ме мува( а не е он со мене у град тогаш)...и он пизди ...и ЗАШТИТНИЧКИ се поставува према мене коа некој сака да ме рчне ...и знам да се нервира ако ми досаѓа некој лик...или другар..еве ја немам другари скоро више поради него :D али и мене ми одговара тоа...пошто ЗАЉУБЕНА сум и све би направила за него.и убаво ми е:pipi: ..а можда пошто се љути и пизди и ми преречува за други дечки ме има стегнато а??? :D:P

Ти си типична женска што ако ја пуштиш лом прави, со тебе не смее лабаво инаку бегаш од ланец :D.

И овој твојов кине нерви ама трпи пошо ти нашол како да те исконтролира а тебе па ти годи неговото внимание :D.

Имаш ти генче за мафтање, се глеа у крв ти е :icon_lol:.

Ти си типична женска што ако ја пуштиш лом прави, со тебе не смее лабаво инаку бегаш од ланец :D.
И овој твојов кине нерви ама трпи пошо ти нашол како да те исконтролира а тебе па ти годи неговото внимание :D.
Имаш ти генче за мафтање, се глеа у крв ти е :icon_lol:.
апсолутли тру хехе само шшшшшшшшшшшшшшшш! само на никој не кажувај! :D;):icon_lol: хехе

Едноставно морам да прашам, тебе маж ти те шамара?

Ме шамара бе редовно секоја вечер, што по задник, што по лице, по гради, абе такви сме ние грубијани, ненаситни...

што мислите,ако вашата девојка му се додворува на твојот најверен другар,а тој го премолчил тоа.или пак вашиот тип и се додворува на вашата другарка,а таа молчи.кој би бил поголем кретен-љубовта твоја(која не заслужила да ја наречеш така )или твојот другар/другарка.

Се има случено една калаштура да иде со мене, а попатно да му се пушта на мојот најдобар другар.Ама најдобриот другар не би бил најдобар другар ако веднаш не ти се јави :) Понатака не би сакал да зборам што се случи :D

Ме шамара бе редовно секоја вечер, што по задник, што по лице, по гради, абе такви сме ние грубијани, ненаситни...
Колку ти се предвидливи одговориве, тоа чудо едно.

Без многу драми правење, доколку се работи за изневерување, тој веке нема да ми биде дечко, а таа веке нема да ми биде другарка. Има еден куп луѓе на светот. Можеби на почетокот ќе има по некоја солза, затоа што мразам нелојалност околу мене, но знам дека секогаш може да се најде нов дечко и нова другарка. Досега толку многу луѓе влегле и излегле од мојот живот, што такви разделби веке не ми се емотивни. Ќе пројде време, ќе дојдат други на нивно место - се надевам многу подобри и полојални.

Видиш како си знаеш све!;):LOL:
Даа многу го сакамм и превишее да би му направила нешто лошо и да бидам кучка (а и не ме интересира више тоа пројде коа си играв

Тоа е дефиниција за мене:P Заведувам и кокетирам поради забава и игра и после бегам се тргам...незнам уживам во тоа..Тоа го прават кокетните девојки кои обожаваат да флертуваат заведуваат кокетираат со машките од забава и игра:pipi: ...Тоа или го имаш се раѓа во тебе или не..просто не се учи....или те бива и роден си со желба за заведување и талент поткрепен со убавина и женственост и шарм......Флертот е здрав и нема ништо лошо во тоа.;):)

Ова и ова не одат заедно.

Ова и ова не одат заедно.
ПРВО Алал да ти е што си се потрудил да ги изанализираш моите постови и најдеш контрадикторност;) браос!:icon_lol:
Па добро во вториот пост за заведувањето тоа е општо земено кажано каква сум ја генерално и што правев во минатото;) .....сега веке не година дена...али како што реков кучката спие у мене ;) зависи има ли потреба да се буди;):D:icon_mrgr: сега за сега НЕМА:icon_lol:

ПРВО Алал да ти е што си се потрудил да ги изанализираш моите постови и најдеш контрадикторност;) браос!:icon_lol:
Фала
Па добро во вториот пост за заведувањето тоа е општо земено кажано каква сум ја генерално и што правев во минатото;) .....сега веке не година дена...али како што реков кучката спие у мене ;) зависи има ли потреба да се буди;):D:icon_mrgr: сега за сега НЕМА:icon_lol:

Тоа е дефиниција за мене

Пак си контрадикторна.

Фала
Пак си контрадикторна.
Жените се чуда ;) Несватливи и нејасни многу често контрадикторни....и комплицирани до бола...;) ако го сватиш тоа ке ме сватиш и мене;)

Жените се чуда ;) Несватливи и нејасни многу често контрадикторни....и комплицирани до бола...;) ако го сватиш тоа ке ме сватиш и мене;)

Епа така напиши, а не тука да пишуваш за тоа дека од една страна ти во минатото си била кучка а сега не, а од друга страна да пишуваш дека играњето со некого е за тебе дефиниција.
Што говори за тоа дека ти си неодлучна, не си стабилна девојка и дека или си играш со луѓето зошто страдаш од твоите комплекси кои ти ги направил некој во минатото (ти сторил некој лоши работи) или пак го правиш тоа за да си ја задоволиш онаа потреба што е попозната кај мажите под терминот „мачо“ или М'Ж (кафанската верзија на М'Ж е ова што го пишувам овде) потреба.
Во секој случај ниту двете работи не се добри.Корегирај се.
Зошто според ова што го пишуваш за тебе испаѓа дека соодветен маж е бараба.

Епа така напиши, а не тука да пишуваш за тоа дека од една страна ти во минатото си била кучка а сега не, а од друга страна да пишуваш дека играњето со некого е за тебе дефиниција.
Што говори за тоа дека ти си неодлучна, не си стабилна девојка и дека или си играш со луѓето зошто страдаш од твоите комплекси кои ти ги направил некој во минатото (ти сторил некој лоши работи) или пак го правиш тоа за да си ја задоволиш онаа потреба што е попозната кај мажите под терминот „мачо“ или М'Ж (кафанската верзија на М'Ж е ова што го пишувам овде) потреба.
Во секој случај ниту двете работи не се добри.Корегирај се.
Ајдеее направи фрка околу заведувањето као да сум ја едина што ужива у тоа:tapp::pos: кое е здраво задно со ФЛЕРТОТ!!! И што има лошо во тоа? јас не гледам лошо..........
Друго неможеш да судиш за некој какви комплекси има и разно разни коментари да даваш на база на 10 напишани реченици на форум кој за мене ГО СВАКАМ КАКО ЗАЕБАНЦИЈА И ТЕПАЊЕ ДОСАДА! ОК? :D ова не е место да изнесувам податоци за лишен живот најмалце!;) ..ова служи за заебанција и да ми е интересно..и не ги свакај постовите овде озбилно што ги пишуваат повекето луѓе! овде може секој да пише шо сака..и да го боли уво......така и ја;)
А ова не е реалноста.каква сум ја ВИСТИНСКИ иначе;) ало ова е нет! не свакај озбилно што пишуваат луѓево :D
а да ти скратам маки да се не мучиш да најдеш логика во постовите мој предлог е НЕ СЕ ЗАМАРАЈ !

Ајдеее направи фрка околу заведувањето као да сум ја едина што ужива у тоа:tapp::pos: кое е здраво задно со ФЛЕРТОТ!!! И што има лошо во тоа? јас не гледам лошо..........
Друго неможеш да судиш за некој какви комплекси има и разно разни конетари да даваш на база на 10 напишани реченици на форум кој за мене ГО СВАКАМ КАКО ЗАЕБАНЦИЈА И ТЕПАЊЕ ДОСАДА! ОК? :D ова не е место да изнесувам податоци..ова служи за заебанција и да ми е интересно..и не ги свакај постовите овде озбилно што ги пишувам! овде може секој да пише шо сака..и да го боли уво......така и ја;)
А ова не е реалноста.каква сум ја ВИСТИНСКИ иначе;) ало ова е нет! не свакај озбилно што пишуваат луѓево :D

Нема да ти кажам, но ќе ти кажам дека порано или подоцна ќе дознаеш што е лошо во тоа.Времето ќе си го направи своето.

ова не е место да изнесувам податоци..ова служи за заебанција и да ми е интересно..и не ги свакај постовите овде озбилно што ги пишувам! овде може секој да пише шо сака..и да го боли уво......така и ја;)

Да, а баба ми е машко.Иронично кажано де, не разбирај буквално.

Нема да ти кажам, но ќе ти кажам дека порано или подоцна ќе дознаеш што е лошо во тоа.Времето ќе си го направи своето.
Да, а баба ми е машко.
Добро ај не ме учи повеќе:tapp: ...мои правила - мој живот;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom