Tе изневерува со твојот другар/другарка?

• Креатор на темата Креатор на темата Peckoo^
  • Време на започнување Време на започнување
Па мислм дек и тој другар и таа се стварно дегени бидејки тој другар сто ке ми премочи такво несто не е другар.А таа оросписја нема да ме интересира више.:tapp:

Аууу тоа би било лоша ситуација....На најлош можен начин би ја отерала другарката,а него на клоци би го шутирала до дома......

Ќе си се свртам и готово не ги познавам! Ама знам дека никад нема да се деси! Иам поверење у другарите х)

Па мислм дек и тој другар и таа се стварно дегени бидејки тој другар сто ке ми премочи такво несто не е другар.А таа оросписја нема да ме интересира више.:tapp:
Друже не што ќе премолчи, ШТО ЌЕ НАПРАВИ!

не ми се има тоа случено, но доколку ми се случи без трошка двоумење нема да му простам за тоа ни него, а уште помалку на неа.
препоставувам дека чувството е многу гадно

Самото варање ми е претерано гадно како чин , па уште со мој пријател ако е ...
Ќе им се заблагодарам за времето што го поминале со мене , веќе нема да го имаат :smir:

двајцата би биле кретени тоа се подмолни суштества што незнаат да со соочат со тој што се и да кажат и фаца подобро е да прекинеме не те сакам или не ми се свиѓаш одколку да флертува со другарка моја
секако и таа е мивка тоа што го прави

Nedaj boze toa da mi se sluci oti ako mi se sluci ke i dadam na nea karta za vo eden pravec a na nego otpusna lista od mojot zivot :pusk:

Двајцата се виновни...едната што тајно се измувала, а другиот зошто премолчи...Ако е вистински другар нема да го направи тоа. А во случај другарот го направи тоа, а ми признае пола ќе му биде простено...

Би го пуцал,не дозволувам.:pishtoldz

епа сеа јбг,ако се измувале...готово,поминало,се направило тоа и враќање нема...ако другарката ми признае,ако ми се извини и ако и’ е жал за тоа што го направила (ама искрена да е....) можеби ќе има шанса да и’ простам:toe: ама можеби, зависи колку сум го сакала типот:wink:

Нека се е*ат и двајцата у гз.Не е само една на светов.А другарот нема да постои више.:salut:

Се е добро ако остане у кругот на пријателите. Девојката во случајов може само да го зајакне пријателството. Добри другари се си делат...па се осим КОЛА!

Се е добро ако остане у кругот на пријателите. Девојката во случајов може само да го зајакне пријателството. Добри другари се си делат...па се осим КОЛА!
ekstra ,taka treba ,a za devojite e uste poubavo oni se si delat,pa i kola,i uste poubavo za niv ako eden decko bide so poveke drugarki vo isto vreme :)

Ако тој ме изневери со некоја моја другарка.. во принцип секогаш за неверствата викам дека партнерот е крив,а не таа со која ме изневерил.. пошо тој да ме сакал немало да го направи ова, но во овој случај прво грешката ќе ја побарам во другарками.
Шо к.. бара со мој дечко..?
Шо е за право нема да прам многу драми, само ќе им посакам среќа и на двајцата.. (а на таа "другарка ми" и несреќа :pos:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom