Трикови со карти

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха. Лесно беше ова.(од втора) Јас да го правам веднаш би ме откриле најверојатно.

Еве едно видео од летото 2007, кога трикови си правев само сам по дома, знаев само 2-3 и не бев ич вешт. Без смеење молам. :)

ја знам финтава :pos2: мн е едноставна ама не е за кажување :aplauz:
и јас знам еден куп финти со карти. мал милион

Еве едно видео од летото 2007, кога трикови си правев само сам по дома, знаев само 2-3 и не бев ич вешт. Без смеење молам. :)

Побрзо да ги мешаш,ваљда нема да се познава толку.
Добар трик иначе.=)

Здраво јас сум Марио.Сакам да бидам илузионист(магионичар) со карти знам неколку трикчинја околу 4-5 ама вредни.:toe:Имам ROYAL 100% ALL PASTIC PLAYING CARDS како овие
Royal_100_All_Plastic_Playing_Cards.jpg

И имам ROYAL DOLLAR PLAYING CARDS и уште едни брат ми кој ми ги купи за роденден со сликички обично:pos2:сега со кои е поубаво да се прават трикови кажете ми...

Здраво јас сум Марио.Сакам да бидам илузионист(магионичар) со карти знам неколку трикчинја околу 4-5 ама вредни.:toe:Имам ROYAL 100% ALL PASTIC PLAYING CARDS како овие
Royal_100_All_Plastic_Playing_Cards.jpg

И имам ROYAL DOLLAR PLAYING CARDS и уште едни брат ми кој ми ги купи за роденден со сликички обично:pos2:сега со кои е поубаво да се прават трикови кажете ми...

Со ниедни од наведените. Набави си Bicycle шпил, па после ако сакаш барај ме за да ти покажам некои трикови, да ти дам по некој совет и слично.

Со ниедни од наведените. Набави си Bicycle шпил, па после ако сакаш барај ме за да ти покажам некои трикови, да ти дам по некој совет и слично.
ама од каде да си набавам?

Иначе јас сум Easy за трикови и еве едно мое аматерско трикче ама нз зошто толку е брзо не е кај мене толку брзо...бтв не ми замерувајте дека сум по пижами и дека видеото нема звук

Ако си од Скопје, во книжара Матица, 370 денари беше шпил мислам. Земи Rider Back, а не Bridge size, Рајдерот се стандардната големина.
Да ама од прилеп сум

Иначе јас сум Easy за трикови и еве едно мое аматерско трикче ама нз зошто толку е брзо не е кај мене толку брзо...бтв не ми замерувајте дека сум по пижами и дека видеото нема звук

Да ама од прилеп сум
шо си го убрзал бе, за да не се приметува? :)

шо си го убрзал бе, за да не се приметува? :)
abe ne mi e ubrzano...kaj mene na video e 29 sek a sea nz zsh vaka site sho go vidoja na youtube vika deka e zabrzano a jas ne go ubrzav samoto taka ko go pustiv na youtube se ubrza eve sea go gledam obicnoto video so go imam doma i 29 sek e....nz zsh toa e ubrzano

Еј топ незнаев дека волку сте се заразиле со карти на кајгана :) Ќе снимам клип некој асален деновиве ако можам па ќе ви го постирам тука да се види нешто ново :) ае поз до сите што се зависници од карти или поточно од трикови со карти :)

Еј да дечки би сакал да ве замолам нешто ако некој може да го најде Genesis v.1 од Andrei Jikh
http://www.theory11.com/tricks/genesis-by-andrei-jikh.php тука има трајлер... пробував низ торенти и страници ама немав среќа :) ако некој може мислам дека сите би биле благодарни :)

знае некој bottom deal од тука? Ми треба совет како да го убрзам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom