Трикови со карти

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Еден шпил, секако. :)

Ако некој знае кај можам да набавам gimmick карти?

Gimmick карти, во Македонијава ако најдиш те честам....

Ако имаш опрема, можиш и сам да си испечатиш, јас на пример би испечатил гимик карти за ултра монте

Иначе на нет ако бараш, можиш да најдиш
имаш gaff deck i ultragaff карти на www.ellusionist.com

Вака сеа,јас сум најбољи картаџија у цел влез,па и пошироко.Ме викаат на секоја партија карти и тоа се иде зачинето со салатка направени од најубавите баби.Ние иаме од оние шпилоине незнам како се викаа,али пишуе 100% пластика.Лизгаат картите и се иде како подмачкано.Кој е за партија џандар збира нека пише на пп.
Браво, најбољи си, и сеа точак да ти купам ?

Fantom,Eј ај научи ме некој трик,ке ти платам ако треба

Не сум наплаќал никогаш за такви работи, нема ни сега.
Потсети ме пак во втората половина на ноември, до тогаш имам обврски. Ќе се договориме, ќе научиш по нешо. :)

Не сум наплаќал никогаш за такви работи, нема ни сега.
Потсети ме пак во втората половина на ноември, до тогаш имам обврски. Ќе се договориме, ќе научиш по нешо. :)
Ок,ке те потсетам

Еве едно видео од летото 2007, кога трикови си правев само сам по дома, знаев само 2-3 и не бев ич вешт. Без смеење молам. :)

Еве едно видео од летото 2007, кога трикови си правев само сам по дома, знаев само 2-3 и не бев ич вешт. Без смеење молам. :)

ХА! интересно :)

едино што ми паѓа на памет е дека ти знаеш како изгледаат 4те кеца одозгора (обележани) па ги редиш за да бидат најгоре :)

Фантом бе, ај објасни го трикот. Бааги интересен ми се виде.

Не е интересно вака. Ај некогаш ќе го објаснам, во живо. :)

ХА! интересно :)

едино што ми паѓа на памет е дека ти знаеш како изгледаат 4те кеца одозгора (обележани) па ги редиш за да бидат најгоре :)

Не ќе да е то. Донеси ми ти шпил твој, необележан, пак ќе ги најме кецојте. :)

Не е интересно вака. Ај некогаш ќе го објаснам, во живо. :)

Не ќе да е то. Донеси ми ти шпил твој, необележан, пак ќе ги најме кецојте. :)

АХАХАХХАХА го сфатив! прост бил :) да го кажуем на глас? :)

АХАХАХХАХА го сфатив! прост бил :) да го кажуем на глас? :)

Ај шепни ми на пп. :)

И ако некој јавно откриват трикој со карти, сфарно не ја разбират суштината на илузијата. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom