Fantom
Chikara
- Член од
- 4 јуни 2006
- Мислења
- 11.453
- Поени од реакции
- 812
Еден шпил, секако.Овие Bicycle Pro 500 денари еден шпил или комплет од 2 шпила одат?
Ако некој знае кај можам да набавам gimmick карти?
Еден шпил, секако.Овие Bicycle Pro 500 денари еден шпил или комплет од 2 шпила одат?
Gimmick карти, во Македонијава ако најдиш те честам....Еден шпил, секако.
Ако некој знае кај можам да набавам gimmick карти?
Браво, најбољи си, и сеа точак да ти купам ?Вака сеа,јас сум најбољи картаџија у цел влез,па и пошироко.Ме викаат на секоја партија карти и тоа се иде зачинето со салатка направени од најубавите баби.Ние иаме од оние шпилоине незнам како се викаа,али пишуе 100% пластика.Лизгаат картите и се иде како подмачкано.Кој е за партија џандар збира нека пише на пп.
Што сакаш купувај.:helou:Браво, најбољи си, и сеа точак да ти купам ?
Ок,ке те потсетамНе сум наплаќал никогаш за такви работи, нема ни сега.
Потсети ме пак во втората половина на ноември, до тогаш имам обврски. Ќе се договориме, ќе научиш по нешо.
ХА! интересноЕве едно видео од летото 2007, кога трикови си правев само сам по дома, знаев само 2-3 и не бев ич вешт. Без смеење молам.
Не е интересно вака. Ај некогаш ќе го објаснам, во живо.Фантом бе, ај објасни го трикот. Бааги интересен ми се виде.
Не ќе да е то. Донеси ми ти шпил твој, необележан, пак ќе ги најме кецојте.ХА! интересно
едино што ми паѓа на памет е дека ти знаеш како изгледаат 4те кеца одозгора (обележани) па ги редиш за да бидат најгоре
АХАХАХХАХА го сфатив! прост бил да го кажуем на глас?Не е интересно вака. Ај некогаш ќе го објаснам, во живо.
Не ќе да е то. Донеси ми ти шпил твој, необележан, пак ќе ги најме кецојте.
Ај шепни ми на пп.АХАХАХХАХА го сфатив! прост бил да го кажуем на глас?