Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Грешка.

Во 88 Лејкерс се врати од 2-3 против тимот на Думарс - Детроит.
Сега видов дека сум цитиран па да одговорам. Се мисли на пресврт од 2-3 во победи откога е воведен форматот 2-3-2 во финалните серии.

Уште еден натпревар и останува во ЛА титулата.:)

Ауф, перфектна игра вчера. Сите играа на ниво. Ајде уште ваква партија и титулата останува кај нас!

Е вака се игра.. Очекувам ито ваква игра и во следниот натпревар но и Бостон ке се сети дека игра финале .. Сепак знам дека финалната партија нема да ме изневери..

Ако играме вака како синоќа нема ништо да не спречи да ја освоиме титулата! :vozbud:

Ако играме вака како синоќа нема ништо да не спречи да ја освоиме титулата! :vozbud:
Друже и планина да постават, Шенон Браун ќе ја прескокне:wink:

--- надополнето ---

Многу добро видео за 6-от натпревар! Најдобра фраза "Ова е дом на Коби, тој го изгради, ова е неговата куќа, очекувате да дојдете тука и да го земете она што е негово":vozbud:

Е нема земање, Коби ќе додаде уште еден прстен!

Газење, браво, во вистински стил, се надевам вака ќе играме и на мајсторката.

Ајде веќе не можам да дочекам. Дојде и решавачкиот момент, Лејкерс vs Селтикс :)

Јас мислам дека е време за 16тата титула, Коби, Гасол и компанија го можат тоа!

Слабо нешто вечерва, вака ако продолжат за никаде сме мора нешто да се поправи во играта пред се во одбраната многу простор има Валас, а и во нападот сме катастрофа нема навремени блокови за Коби

Коби премногу форсира,а постојано е удвојуван.Треба повеќе да асистира,а соиграчите да ги искористуваат тие позиции.Ке ја свртиме.
Гоу ЛА!

Коби премногу форсира,а постојано е удвојуван.Треба повеќе да асистира,а соиграчите да ги искористуваат тие позиции.Ке ја свртиме.
Гоу ЛА!
Коби е тиња засега, многу лошо игра, мора да се смири малку, Џексон нека го седне на клупа, ако не му оди нека си одмара една четвртина!

Шампиони !!!!!!!!!!

Ептен ми е мило за Гасол, браво за Артест, се разбудивме кога највеќе требаше. Секако, најмногу ми е мило за Коби, најдобриот кошаркар на сите времиња, од сега, со 5 прстени. LAKERS FTW !!!

АААААААААААААААААААААААААа:olee::olee:

Шампиони!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom