Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Член од
19 ноември 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
ova godina lakers sverovi se, mora da osvojat, neznam ovaa godina so koj ke bidat vo finale zs ima mnogu dobri timovi,site so bea slabi stanaa jaki

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
112-99 победа за Лејкерс. Одлична игра на тимот, Коби најефикасен со одлично прво полувреме, а последната четвртина ја преседа на клупа:helou:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
момци абе газамееееее еееееееееее :vozbud::vozbud: кој се следни :vozbud:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
момци абе газамееееее еееееееееее :vozbud::vozbud: кој се следни :vozbud:
Утре со Индијана на гостински терен во 1:00. Тој што има кабловска и ја фаќа NBA TV нека гледа затоа што ќе ја емитуваат.

П.С А дали вие верувате?!?!? Еве еден фан кој вистински верува!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Утре со Индијана на гостински терен во 1:00. Тој што има кабловска и ја фаќа NBA TV нека гледа затоа што ќе ја емитуваат.

П.С А дали вие верувате?!?!? Еве еден фан кој вистински верува!

Покрај тоа што сум за Лејкерс, сум и за Јунајтед па нема да коментирам ништо, само ќе се надоврзам на видеото:smir:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Добро ке знаеме за уште еден пораз, или одиме до крај со 1 макс? :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
Metono1[mkd];1939506 напиша:
Добро ке знаеме за уште еден пораз, или одиме до крај со 1 макс? :)

Ќе го рушиме рекордот на Чикаго Булс:vozbud::vozbud:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Ќе го рушиме рекордот на Чикаго Булс:vozbud::vozbud:
Рекордот е 72-10.

Само да останиме здрави, никој да не се повреди, Вујачич да си го врати шутот, константна одбрана...и рушено.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Каков несреќен пораз, многу се разочарав од последната четвртина. 118-117 заврши, со кош за Индијана и тоа многу среќен во последната стотинка од натпреварот.но тоа е, одиме понатаму!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
Немам коментар за поразов навистина, во последната 1/4 Лејкерси влегоа со плус 15, а загубија на крајот со 1 разлика . На 13 сек. имаа напад, Коби утна, и од одбојка реализираа по безвезен шут на 3 сек. до крај со звукот на сирената, топката 2 секунди се канеше да влезе и влезе кога и се означи крајот на мечот .
Причини за поразот, феноменалната игра на цела прва петорка на Пејсерси, во која сите постигнаа 16 или повеќе поени , најпрецизен на мечот феноменалниот сезонава Гренџер со 32 поена .

п.с. Последната 1/4 дежаву од четвртиот меч со Бостон лани во финалето, кога беа згазени и во напад и во одбрана, памет за друг пат, честитки до Индијана, заслужено, еден од најинтересните мечеви до сега годинава .

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Играта се игра 48 минути. Лејкерс не може секогаш да прави 20-0 серија, и потоа да играат пасивно. Лејкерс вечер наликуваше на Лејкерс од минатата година. А тоа е тим кој има голема офанзивна моќ ама тим кој секогаш е надскокан, и тим кој има многу изгубени топки. А тоа нема да ни донесе титула. Константна одбрана , само тоа се бара ...само тоа.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.675
Несреќен пораз во последната секунда ...

Kajgana Shop

На врв Bottom