Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто со линковите имаат проблем не ми отвора пола странски сајтови (podnapisi.net, speedtest.net...)

Да, и јас имам проблеми, ми личи како до ДНС серверите да е...

Ај видете дали со опен днс ќе имате некое подобрување
208.67.222.222
208.67.220.220

Пак зае***ваат овие од T-home ама а? Па шо е ова бе, практика му стана, секој трет ден, имале проблеми со надворешни врски не знам си шо. Им се јавувам на ова операториве за поддршка, ми викаат „Па отварај си македонски страници“! Е ненормални!

Пак зае***ваат овие од T-home ама а? Па шо е ова бе, практика му стана, секој трет ден, имале проблеми со надворешни врски не знам си шо. Им се јавувам на ова операториве за поддршка, ми викаат „Па отварај си македонски страници“! Е ненормални!

:pos: :pos: :pos:

Не е смешно море аце, трагикомично е.

Му викам на тој дебилот, чекам мејл, а не ми се отвара матична страница, а тој ми викат „епа ај оди провери дали можиш да ја отвориш idividi.com“...и јас ја отварам...и тој ми викат „епа во ред е господине, само со некои надворешни врски имаме проблем, ете гледате, може да си отворите идивиди“ Ај сеа, за смеење е!? :smir:

T-home ја подржува новата кампања на владата, купувајте македонски производи и сурфајте на македонски страни :)

Abe ce im ebem kampanja koga ce im go zapalim biroto za (dez)informacii

A сте го забележале ова?

1.jpg

Никогаш не се онлајн, не знам колку пати дневно ја отворам страницава, за да проверам остварен собраќај, и имам забележано дека господата он-лајн поддршка се секогаш „моментално офлајн“ :tapp:

Тоа е проверена страница киремали. Секад кога ќе им падне надворешниот линк автоматски се оффлине таму за да не ги спамуваат. Абе извинете што ќе се изразам вака ама "си ебале пиперката, монопол се јебига" што сакаат ќе прават. Која логика е он да ти вика idividi работи, кога јас интернетот го користам 90% за надворешни линкови не за наши. Да сакав наши ќе идев секој ден у интернет кафе :vozbud:

сега се онлајн техничка подршка, ајде народе навалете :vozbud:

Конечно ми го убрзаа интернетот, 13 октомври е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom