Еве ги тестовите, се наоѓаат по интернетов.abe gi ima li nekoj testovite,ili od nekade da se simnat od internet?
Мислам дека се во боја, јас ги немам проверено.
Код:
http://rapidshare.com/files/293214615/testovi_kola.rar
Еве ги тестовите, се наоѓаат по интернетов.abe gi ima li nekoj testovite,ili od nekade da se simnat od internet?
http://rapidshare.com/files/293214615/testovi_kola.rar
:nenene: Jas ke odam za USA ke vozime kamionce malo so b kategorija i pokraj toa sto imame internacionalna ke morame da polagame tamu za da moze da gi vozime tie kamioncinja, sreka sto se ni e organizirano od kompanijata sto e vo USA.Имам едно прашање и за да не отворам друга тема ај да го ставам во оваа. Дали интернационалната возачка ќе ми биде признаена како легитимен документ во САД?
Да да, епа и јас ќе возам камионче мало таму па затоа прашував дали ќе важи интернационалната дозвола таму. Фала на одговорот.:nenene: Jas ke odam za USA ke vozime kamionce malo so b kategorija i pokraj toa sto imame internacionalna ke morame da polagame tamu za da moze da gi vozime tie kamioncinja, sreka sto se ni e organizirano od kompanijata sto e vo USA.
Pozdrav
Ја ги иам у ПЦ, и ако добро ме држи памтење тие се шо ги имав и копирано. Односно тие шо се полагаат сеа, најновите.abe gi ima li nekoj testovite,ili od nekade da se simnat od internet?
Ај ако не ти е тешко прати по ПП тестовите најнови што се. Фала...Ја ги иам у ПЦ, и ако добро ме држи памтење тие се шо ги имав и копирано. Односно тие шо се полагаат сеа, најновите.
Иначе ја се мучев со полагање. Греотка од 4 пат положив
АЈ тука ќе пишам за сите.Ај ако не ти е тешко прати по ПП тестовите најнови што се. Фала...
АЈ тука ќе пишам за сите.
Тестовите кои ги имам имаат 72слики, односно страни. 20 теста.
Вкупната големина е 250 мегабајти.
Да ви ги дадам на ЦД, усб или слично доколку ги сакате овие.
А кој сака може да ги купи во тунелот пред хотел Континентал.
Ги имаше таму едно време 80 денари беа. ЈА ги земав септември крајот или октомври почетокот. Сеа не знам дали ги има.
11 и 14-от тест ми фалат.
18 имам. 1-10 12-13 15-20
во боја се...A vo boja se ili ne?
да памти дека жутата кола имаше предностА што ни фали на мене и на него што сме учеле од тестови без боја? Од кај Континентал се без боја ама голема работа, прелесни се тестовите. Имав 0 негативни на нив.
Од три понудени одговори, еден е дебилен, другиот е како е по закон, точниот, а третиот одговор е како ти би направил во дадена ситуација![]()