Какви патики носите?

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Не згрешив шо ги купив. Поудобни патики (освен најкон) до сеа не сум носела.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
А знае ли некој дали во Македонија може да се најдат Supra Society ? А патиките се :

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
А знае ли некој дали во Македонија може да се најдат Supra Society ? А патиките се :
Дефинитивно јако патиче..кое нема да го најдеш во Македонија никаде. И јас би сакала да земам, не можам да носам патика со низок глужд, а Супра се just the thing.. висок јазик.
Заостанати сме. Не носат ни Најк high, со висок глужд, а не па Супра.
Крајно неквалитетни патики. Едино со Конверс сме ок.
Нареден модел кој јас би го купила е нешто како Rocawear патичево

или евентуално Nike RT1

..тука се некаде. Ако некој видел кај нас по некоја случајност нека кажува секакво инфо за нив. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Проверете во Reebok имале нови патичиња за женски видов една од клас земала такви со тако звани "Висок глужд" и малце се поинакви од другите.. овие некако мн големи се напумпани , а овие у рибок се такви по тесни.. незз.. оди глеј ако ти се глеа :D

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Дефинитивно јако патиче..кое нема да го најдеш во Македонија никаде. И јас би сакала да земам, не можам да носам патика со низок глужд, а Супра се just the thing.. висок јазик.
Заостанати сме. Не носат ни Најк high, со висок глужд, а не па Супра.
Крајно неквалитетни патики. Едино со Конверс сме ок.
Нареден модел кој јас би го купила е нешто како Rocawear патичево

или евентуално Nike RT1

..тука се некаде. Ако некој видел кај нас по некоја случајност нека кажува секакво инфо за нив. :)
Овие најков се слични на Air Yeezy :D ни такви нема тука и такви барам или супрата или Yeezy.како на сликава

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
старки и едни од скечерс.....имам и едни крем ама нз шо патики се

Член од
18 април 2010
Мислења
8
Поени од реакции
0
Не носам многу често патики засто мразам патики,кога носам во главно купувам од меднес,addidas i nike.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.032
Најк, Рибок и Конверс има високи патики за какви што разговарате. Деновие девојка ми купи нови старки, па додека купуваше ги разгледував другите патики и видов дека има за машки ретро патики високи.
Добивам нагон да си купам нови Конверс или Рибок, ама кога ќе ми текне дека лани потрошив 15.000 за 2 пара патики и 1 пар чизми, некако успевам да се воздржам, ама ако почнеме со колегите да играме футбал на тревнато игралиште ќе морам да си купам копачки, а тоа ќе бидат или UMBRO од New Balance продавницата во ГТЦ или некој друг модел од продавницата во салата Борис Трајковски. Дознав дека комшиката моја работи таму и дека имаат поволни цени :)

Kajgana Shop

На врв Bottom