the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Гостувања во Кавадарци и Охрид е па бравос за тебе.A за тоа дека чкембари не одат на кошарка не знам од кај ви е таа информација ОДАТ.А то шо викаш дека ако се крени повеке кошарката во Битола и се полни целата сала дека тогаш да прајме муабет тогаш вие никогаш нема да можите да се споредите со нас.А за тоа дека козари се подобри од нас небиди смешен а на таа карта со гостувањата кога сакам можам да те заебам.Гледам ни дечките од Кавадарци не ве тркалат поке
Епа ако ОДАТ , дај докази бе мајсторе...Не мора клипови,пушти некоја слика или извештај од навивање било да е у весник или на некој сајт...Не е финтата само да одиш и да бидеш виден него да навијаш,поддршка да дадеш , и во победа и пораз да си тука а не само кога управа ќе ви даде пари за бус до Кавадарци...
Ти викаш дека се крева кошарката во БТ а ја само повлекувам паралела помеѓу тоа дека ако се крева(како што викаш ти) тогаш следствено на тоа треба да има и доста народ на утакмици и редовна публика и навијање...Не глеам резултати од тоа што се кренала до сеа ...Кој е просекот на Чкембари се уште не ми кажа а веројатно нема ни да ми кажеш пошо ги нема...
Дечките од Кавадарци се ваши слуги и не ги мешај сеа нив кај што не им е местото...Ти ми млатиш празна слама и вртиш ко киша око Крагуевца и никако одговор да дадеш...Што е проблемот ??
Брао за тебе ако можеш да ме заебеш на карта за гостувања...Гледај ти само за тебе а за групата нека те боли рац-ку и далеку ќе стигнете...Не сакам да се расправам со тебе и со бројки и со статистики,слики,клипови да ти докажувам дека ФА е институција за Чкембари во баскет-навивање ...Минатиот пат кога се дискутираше со мене,не знам на која тема , кога немаше што више да пишеш си се повлече и те немаше све до денес кога пак реши да збориш небулози ...