- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 1.041
- Поени од реакции
- 43
OSVETLI ME O TI SEMOKEN GRADINARU:back:brat tebe ti fali malku pamet i ke gi sogledas rabotite kako odat
barem malku podobro pogledni sto se slucuva
OSVETLI ME O TI SEMOKEN GRADINARU:back:brat tebe ti fali malku pamet i ke gi sogledas rabotite kako odat
barem malku podobro pogledni sto se slucuva
Да да баш така беше :pos2:Nie bevme dole posle A.C.A.B ne kacija gore za vie da mozete slobodno da go zemete snameto ne izmisluvam nisto kazuvam kako sto bese a po koj osnov bre ke leze?? tie taka go ostavija dodeka go zimase pa posle go zatvorile mnogu tifo filmovi gledas drugarce strumcance
A JAS NE ZNAM PA KOJ KUR TI SE MESAS A NIE SI ODIME VO SALA VIE KADE ODITE NA KOSARKA VO MAALO NAVIVATE HAHAHA:kez: I AJ NAPUSTI :helou:Да да баш така беше :pos2:
Вие на шипките седевте доле и на првите 2 реда, али дојдоа курвите у плаво и ве качија горе на плочките да седите, таму ве натумкаа сите меѓу стубовите.
Сите навивачки групи што имат идено во Струмица се редат од горниот ред па на доле додека стигнат, зависи колку души се и на слободното место на трибината го поставуват транспарентот, а вие на шипките го закачивте. Што не отидовте и на голот да го закачите.:jaj:
И незнам кој кур се мешат Козари измеѓу ФА и ЦПБ, кога едноставно не постоите за нив.
И нашле на Ајдуците да им викат дека не постојат, а они не ни идат у сала. Што значи џабе „постоење“!
Дај бе научи се да пишуваш без caps lock и користи кирилица..аман..ќе почнам да ти ги бришам постовите.A JAS NE ZNAM PA KOJ KUR TI SE MESAS A NIE SI ODIME VO SALA VIE KADE ODITE NA KOSARKA VO MAALO NAVIVATE HAHAHA:kez: I AJ NAPUSTI :helou:
Nemam windows office i mak fonotovi go formatirav komp treba da instaliram denovive i ke iam kirilica :smir:Дај бе научи се да пишуваш без caps lock и користи кирилица..аман..ќе почнам да ти ги бришам постовите.
О.К.барем не се дери пофорумот:smir:Nemam windows office i mak fonotovi go formatirav komp treba da instaliram denovive i ke iam kirilica :smir:
баба од кој си ти бе...од нашите си?OSVETLI ME O TI SEMOKEN GRADINARU:back:
ако јас да прашам хехеНе бе наш чоек е:helou::smir:
Не сум ја во Ајдуците и не само сери. Ајдуците не одат у сала, сеа идат на Стадион ако не си 3наел. А вие у сала идете на кошарка,а? си ја и3најмувате 3а да се бркате у неа.A JAS NE ZNAM PA KOJ KUR TI SE MESAS A NIE SI ODIME VO SALA VIE KADE ODITE NA KOSARKA VO MAALO NAVIVATE HAHAHA:kez: I AJ NAPUSTI :helou:
Им ги честитам на CPB новите транспаренти позајмени од ''најдобрата'' навивачка група во Македонија . Радикал си купувал гел кога го зеле транспарентот не се важи тоа... педерски е :kez::kez::kez:
леле бојанеее...смири се не се растревожувајНафуранко! НАВИВАЧКАТА КУЛТУРА ТИ Е РАМНА НА 0... ВО ДРУГА ЗЕМЈА ДА СЕ СЛУЧИ ОВА СО ДВЕ РИВАЛСКИ ГРУПИ,СРАМОТ ЌЕ ПАДНЕ НА ОНАА ШТО УКРАЛА ЗНАМЕ КОЕ НИКОЈ НЕ ГО БРАНИ! СРАМОТА!