ТачноA taa kavadarcankata imase vibrator i si go pikase vo neznoto selodromsko gaze...:pos2::pos2:
ne, ali me zamoli da ja odnesam do studentski, peski da ne idela...A taa kavadarcankata imase vibrator i ti go pikase vo neznoto selodromsko gaze...:pos2::pos2:
nie gnasi???хахаха абе и пауновиќ мавал бре ама се спасиле тиа гнасите некако извлекле глава
vidi vidi, kaj gi ima vo tolkav broj ( duri 26), pa i vo civilka imaat.Атанасе тоа бил член на лозари али у цивилка :kesa: седел таму само ради тоа сакал да го земе знамето на село...мците али го спречил некој A.C.A.B
Си даваат еден пљук на рака, го зграбуваат копачот и почнуваат „Ој Козаро, Ој Лозаро„nie gnasi???
alooo, od kaj vas 50 % se retardirani, 50 % se so takvi selski faci sto ni doma ne ve sakaat. a i da, site komplet ste so pluskavci, sto dava dopolnitelen smek :back:
DA, zatoa tolku ne ljubat PROVINCIJALKITE :back:оо убавите они не биле гнаси лепотани биле затоа толку се љубите меѓу себе вие аеродромците
Bed-time story in Kavadarci....ами шо мислиш ти ве тепале каа мали деца све молеле на A.C.A.B чичко чичко речи му на оној да не ме тепа хахахаха :pos2: