Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

јас кога бев мал неможев скроз да ја оголам главичката(таа жила за која зборувате ептен ке се оптегнеше и ке почне да пече)...сега тоа си оди без проблем и сега скината ми е или само опуштена од
да знам ако не е да запнам машки сега одколку некоја да ми се онесвестува за време на ...
според сликава Shaft-от ми е одвоен од Glans-от...тоа е фрката?
но сега сватив и ФАЛА БОГУ немам Phimosis.според сликава Shaft-от ми е одвоен од Glans-от...тоа е фрката?
.Vo sekoj slucaj kaj nekoj i da ne se skine taa so tek na vremeto se rastegnuva i stanuva polabava i ne e nisto strasno da se odi ne skinat...Edinstvenata maana e toa sto za vreme na seksot bez kondom moze da nastane neprijatna bolka posebno vo pozata koga devojceto e sednato na maskoto i podskoknuva gore dole ili pak prosto kazano vo sekoja poza koga devojceto a ima inicijativata bidejki koga maskoto a ima inicijativata znae koga go boli pa da se podmesti...A koga koristis kondom seedno e dali si skinat ili neА ако имам Phimosis ? Лек?
Абе добро бе луѓе доста се плашите мајкуму ако се кине нека се кине. Сега заради тоа нема да имате секс. Ај не дупите и на женските им се кине нешто па си немаат пробле.