Фан Клуб: Пелистер

Z

ziko bt

Гостин
^ so e so Sulevski,se poznava kako vas sojuznik ili ...so si vozbuden zato prasuvam
Не стално не сопкал,а сеа го интересира како ке суди во Битола.

--- надополнето ---

ПРВА МФЛ 22 КОЛО 19.03.2011 година во 14 часот

ПЕЛИСТЕР - ШКЕНДИЈА

Главен судија Шулески Стевче - Охрид

1 асистент Неделкоски Драге - Охрид

2 асистент Тодороски Жарко - Охрид

КОНТРОЛОР Стојанов Стојан - Валандово

4 судија Маркоски Марјан - Охрид
:vozbud:

хохохо
Дојде денот и шулевски да ни суди :drk: значи е едно сигурно дека ќе биди интересно ако не ја шитне некој од играчите
Брат да бидиме реални и да не ја продат нашите ми се чини Шкендија ке немат проблеми да не победат.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Се мислам дека утре Пелистер ќе биди најголемо изненадување....:pipi:
Редовни пациенти ни се Шкендија....
Пелистер е очаен оваа сезона,но сепак барем да направи беља е способен...
Посебно на домашен терен....
Освен Работнички другите тимови од врвот не се изнаиграа в Битола,со Ренова нерешено,со Металург нерешено,...
А Шкендија не е нешто посебно во гости,па да стравуваме од дебакл дома...
Дека се далеку посилни да,ама не се непобедливи,посебно зошто играме на домашен терен...
Ќе ја пукнам 1 в кладилница,уште од денес,да не ја блокираат утре....:zlo:
А не е лошо и на 1X да се изигра...пак ќе биди голем коефициент...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Се мислам дека утре Пелистер ќе биди најголемо изненадување....:pipi:
Редовни пациенти ни се Шкендија....
Пелистер е очаен оваа сезона,но сепак барем да направи беља е способен...
Посебно на домашен терен....
Освен Работнички другите тимови од врвот не се изнаиграа в Битола,со Ренова нерешено,со Металург нерешено,...
А Шкендија не е нешто посебно во гости,па да стравуваме од дебакл дома...
Дека се далеку посилни да,ама не се непобедливи,посебно зошто играме на домашен терен...
Ќе ја пукнам 1 в кладилница,уште од денес,да не ја блокираат утре....:zlo:
А не е лошо и на 1X да се изигра...пак ќе биди голем коефициент...
1x klasika be , mora da kiksne shkendija ednas nemate nekoj tragedija tim so mala motivacija iznenaduvanje e mozno

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.379
Поени од реакции
5.474
naprotiv mislam cista 2

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
За да не победите многу тешко...речиси невозможно,но да извлечете бод можно е.

B

Beck's

Гостин
nema niti bod utre za Pelister.Shkendija znae deka so pobeda treba da se zavrsi 2 krug,za sto podobro da se vleze ve tretiot.A pak od druga strana Pelisterci veke se pomirija so sudbinata-2 Liga.Taka da ocekuvam cista 2ka

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.443
Поени од реакции
8.573
Не се радвајте пред време кој последен се смее нај слатко се смее :back:
Од тоа што го имама како информации до клубот и играчите за сег анема никави понуди ниту од шкендија ниту од металург што значи сега за сега е фер :smir:
Друго играчите се колнат дека ќе играат за клубот и колку толку да ја вратат вербата во нив и да го намалат револото од прошлите не славни порази и местени утакмици
Што значи одиме на победа и ако се знја фактот дека до сега никогаш не не има победено шкендија на домашен(или нетрален) терен ќе си одиме по традицијата и барем бод ќе земиме
Но реков и во фан клубот на шкендија дека се ми се чини судијата ќе ја реши утакмицата а можно и да видиме пред време кој ќе биде шампион :kesa:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
nema niti bod utre za Pelister.Shkendija znae deka so pobeda treba da se zavrsi 2 krug,za sto podobro da se vleze ve tretiot.A pak od druga strana Pelisterci veke se pomirija so sudbinata-2 Liga.Taka da ocekuvam cista 2ka
топка е се врти, така да не се радвај предвреме. Биди сигурен дека играчите на Пелистер ќе дадат максимум да не загубат утре т.е. денес (поминат е 00.00) а и ако им се укажи шанса за победа се разбира дека ќе ја искористат :)

B

Beck's

Гостин
Не се радвајте пред време кој последен се смее нај слатко се смее :back:
Од тоа што го имама како информации до клубот и играчите за сег анема никави понуди ниту од шкендија ниту од металург што значи сега за сега е фер :smir:
Друго играчите се колнат дека ќе играат за клубот и колку толку да ја вратат вербата во нив и да го намалат револото од прошлите не славни порази и местени утакмици
Што значи одиме на победа и ако се знја фактот дека до сега никогаш не не има победено шкендија на домашен(или нетрален) терен ќе си одиме по традицијата и барем бод ќе земиме
Но реков и во фан клубот на шкендија дека се ми се чини судијата ќе ја реши утакмицата а можно и да видиме пред време кој ќе биде шампион :kesa:
tocno e ova so vikas,ako deneska izgubime so pomos na sudiite togas se poverojatno ke bide deka Metalurg ja mestat za sampion.Epa ostanuva da pocekame do 15:45 da vidime so kako :)
Najdobro ke bide da pobedi podobriot

Член од
4 август 2010
Мислења
36
Поени од реакции
1
koj ima pari so sebe neka ide kladinica pelister shkendija 2-2 pozz do site shkendija ke tepa deneska

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
дај бе не драпајте мадиња ако имате нешто да прашате прашајте чоечки,а не со вака дебилни постој да ебавате муабет
ne goran16ta neka se javi nezna sto vikase bezveze muabeti :D

sto da prasam znam koj dominiral..ti se dopagase igrata ? :D

Z

ziko bt

Гостин
ne goran16ta neka se javi nezna sto vikase bezveze muabeti :D

sto da prasam znam koj dominiral..ti se dopagase igrata ? :D
Победата заслужена беше то е факт,играта ок ама да бидам искрен со еден ваков Пелистер кој спрема некој е најслаб од осамостојување со просечно годиште од 19-20 години искрено би очеквал далеку поголема доминација за клуб кој е на прво место,сепак рутински обработено искуството си заврши работата вашите не праеја грешки за разлика од вас во Пелистер голем број на грешки шо е за очеквање од играчи која му е прва сезона кај шо играт редовно во прва лига,и како шо кажав порано заслужена победа и то е то.

Kajgana Shop

На врв Bottom