Harry Potter
Imperius
- Член од
- 14 септември 2005
- Мислења
- 2.557
- Поени од реакции
- 1.554
а колку било на пенали со Доњи Срем?
Уште не е платено за жалиначе последниов месец не сум некако во тек со фудбалов знам нешто се вртеше дека немаме платено котизација па да прашам дали со то е средена работата?
шо да очекуваш од некој кој вечерта пред утакмица си ја посетува кафаната ? :smir:На гол не шутнавме во прво полувреме....
Центарот не го поминавме....
Па топката не можат да ја шутнат како треба......
Не знам шо работат со Џате на тренинзи...?
Второ полувреме малку олабави Металург,па мрдаат малку нашите..ама џабе.....
П.С.Кој го кладе она дрвото Никоче Петковски за капитен...:pop:..
Најслаб играч убедливо.....:kesa:
NE e kriv sekad trenerot, treba da se ima i igraci koi moze da go sprovdat dogovorenoto, so vakva igra i vakvi igraci ne go gledam spasot za pelister,edinstven sansa da padne Hari i da dojd nov pretsedatel i da ja prosiri ligata a megjuvremeno da najdete sponzor koj kolku tolku ke go konsolidira timotНа гол не шутнавме во прво полувреме....
Центарот не го поминавме....
Па топката не можат да ја шутнат како треба......
Не знам шо работат со Џате на тренинзи...?
Второ полувреме малку олабави Металург,па мрдаат малку нашите..ама џабе.....
П.С.Кој го кладе она дрвото Никоче Петковски за капитен...:pop:..
Најслаб играч убедливо.....:kesa:
Дај бе прекинте со овие комнтари па сите знаеме дека сме слаби ама ајде најдете поарни Грешка е на круме што се уште не ги избрка местачите и така се глдеа дека не се спасваме ама барем нема да му забегваат до крајот на првенството сега може секоја да купи утакмица еднаш кога ќе си ја продадеш душата на ѓаволот нема враќањеЛавци и Петковски кариерата да ја продолжат со тетрис играње