Buji Buton
Manijak :P
- Член од
- 4 мај 2010
- Мислења
- 929
- Поени од реакции
- 228
jas si ja pustiv 7+ vo evrogol prilep 26 kvota imase
Абе бато,ти многу КУРНАЗ...jas si ja pustiv 7+ vo evrogol prilep 26 kvota imase
Томас не тој курназ ние сме будали брат вистина ти кажвам јас дека беше местена :smir:Абе бато,ти многу КУРНАЗ...
Секогаш одпосле кажваш вакви работи...:uvo:
Оти не кажа вчера пред утакмица дека е местена?Да пишевме и ние,да лапниме некој бон...цццц....па после сакате добрососедски односи...:nenene:
На нас пари фаќате,а нас не ни кажвате....:shok::salut:
kazav deka zamina od klubot zaradi nedorazbiranja so mongolot i drugite
Tumbe kafe ti go spomnav vo smisla deka covekot go saka fudbalot
Kako jas pomognav na Pelister znat site so me poznavat netreba sam da kazuvam pa i so tie izjavite za nacistite ako bas sakas da znajs i tie bea so cel da se odbranat ckembarite bidejki vo tie momenti(pred proaslavata) pederi od skopje sakajda gi ocrnat ckembarite cisto od ljubomora, a to so bev vo spanija e normalna rabota nemozi na pripremi da odat samo igracite, pa i PAseto bese kako del od klubot
dali sum odel na JNA toa e moja rabota, navivam i za Partizan, pa vo prvata postava imas lugje koi koga ke dojdese zvezda vo bitola se pikaa vo eden kjos vo salata i navivaa za zvezda
Deka mestacite treba da se kaznat treba ama treba da se dokazi toa
vcera ne bev na utakmica bidejki ne sum vo bitola ama slusav prenos na radio, a bev i so Vardar i vidov sto se slucuva
na utakmici odam sekogas i ne samo na fudbal i na rakomet i na kosarka i toa redovno a ne samo koga kosarkata pobedva
Majkl go spomnav kako primer bidejki toj koga dojde od avstralija ne igrase vo Pelister znaci prvo se kalese vo Tumbo Kafe , Vardar Negotino , Belasica pa posle dojde vo Pelister
Za toa dali ja ima podrskata od Tome i Efto samiot si prasa i si najde odgovor pa nemora da se vrakjame pak na to, a vistinskite navivaci sekogas odat na utakmica bez razlika dali vrni dali grmi ili dali studi, to so si bil vcera ti i uste 100 dusi neznaci deka ste budali tuku deka gradot nesaka da ima fudbal ne gi interesira (klubot se saka i koga e posleden a ne samo koga e prv)
Krume go branam samo od neargumentirani napadi, treba da mu se daj sansa a ne odma da se napagja. Go poznavam covekot i znam deka e cesen i deka go saka fudbalot, deka vlegva so srce vo Pelister i deka ke se trudi pojke od bilo koj za da go ispraj.
a koga ke se vratam vo Bitola ke te pobaram da te zapoznam so Krume i da mu kazis nekoja ideja ako imas a sigurno imas(pobaraj me na FB, da znam i jas koj si). Treba site da pomozvame
Кога си веќе кај кладилниците на големо се збора дека 7+ што влегла била за да извади пари братот на круме а во едно и газда на кладилниците еврогол ќутукот од БТВ па ти види сега која игра е тука најголемите душмани до брзо монголот од телекабел во коалиција со круме што значи со ќутукот За пари се работи што би рекле некој и ништо другоуште еден доказ дека кладилниците(парите) уништија уште едно задоволство на обичниот граѓанин.....
Ti kazav deka ne sum vo Bitola, ama ko ke se vratam ( za brzo) ke ti odgovoram detalno na se, ne se seiraj za mene golem sumКога си веќе кај кладилниците на големо се збора дека 7+ што влегла била за да извади пари братот на круме а во едно и газда на кладилниците еврогол ќутукот од БТВ па ти види сега која игра е тука најголемите душмани до брзо монголот од телекабел во коалиција со круме што значи со ќутукот За пари се работи што би рекле некој и ништо друго
ps.MiczoBT те снема другарче што е работата гледам дека поќе немаш што да пиши но сигурен сум дека читаш од врем на време па поздрави го круме и кажи му да расчисти во клубот и да ги избрка местачите оти и ќе заврши за брзо како ванчо ни хиреахија навивачка ниту ништо нема да го спаси :salut:
така е.....и јас не се љутам повеќе за Пелистер ете нека испадне.....и јас да кренам еден спрат од куќата кога веќе на тоа сме тргнале...Нема шо да се кажи по ова..:nenene:
Нема шо да се дискутира....нема шо да се објаснува..
Нема шо да се правда некој...нема шо да се бранат фудбалерите...
Нема НИШТО!!!!!:pop:
Ова е крај за фудбалот во Битола...крај...:pred:
П.С.Во иднина барам една услуга од оваа управа(односно неколку луѓе//Пелистер одамна нема класична управа..се е во рацете на еден,двајца "ГАЗДИ"..:zlo:
Барем нека ни кажуваат некој саат порано за местенките..
Не е тешко барем по една приватна порака да ни пуштите на форум...па и ние да се опариме...:smir:
Не ќе земате само вие пари од кладилници...:3:
И ние како навивачи сме заслужиле да видиме некој ќар од клубот...ако не можиме да се радуваме на победи...:kesa:
Барем кажете ни ја и нас ШЕМАТА,па и ние да фатиме некоја банка....:mist:
Не сте "ФЕР":ban?:
и да не испадни чудо големо само ке се одложи работата за една година,факт е дур не се сменат на големо работи во клубот ке глеаме ваков мизерен Пелистер,иначе да бидам искрен најарно е годинава да падниме оти абер нема некој сериозен чоек да го земи клубо па од септември со нови сили со ретки исклучоци од овај состав да си играме втора лига а педерите шо ја продадоја со Вардар како докажани фудбалери без иднина како шо е она ушлинчето на младост шо му паѓа косата да се врати кај шо му е местото т.е на селоnema da ispadni pelister veruvajte so vi kazuvam,ke mi go pamtite zborot.