А вие кај сте цела година а?Нигде ве нема на гостовања идете само во СКОПЈЕ за Вардар и за КОМИТИ!Долрокс очигледно е дека имате комплекс од нас !!!
Еве утре ќе се оди Скопје всала за со Вардар идиме ние и ОП одма ве има на трибина !!!
Кај сте со Борец, со Куманово ( Кумани ви дојдоја вие абер немате, ние идиме одма ве има) со Тинекс... ??
2 пати годишно навивате за РК Вардар, само со Металург и некој европски куп....
Идат ЧКЕМБАРИ и одма се шири веста како некој вирус !!!
СЕ ГЛЕДА ТУКА КОЈ ИМА КОМПЛЕКСИ
Б-КОМПЛЕКС
Нејќам пак да пишам во спамирами теми,ама ај...А вие кај сте цела година а?Нигде ве нема на гостовања идете само во СКОПЈЕ за Вардар и за КОМИТИ!
Долрокс напиша и некои други за најракометен град е Битола да али вие јадете бубрези кај сме ние на ракомет а многу добро знаете кога и зашто идеме али ајде нека биде по ваше мене зборот ми беше кај сте на фудбал?Колку гостовања имате вие колку ние?Нејќам пак да пишам во спамирами теми,ама ај...
За ракомет....досега се гостуваше,на финалето на струшкиот турнир...еден автобус...
На мечот со РК Прилеп,во Прилеп еден автобус...
Мала бројка од 10 ина Чкембари..беше присутна и на мечот со Дуделанж во Луксембург....
Се планира гостување и во Кавадарци.....
Во последен момент пропадна гостувањето во Куманово,во 8 мото коло,од објективни причинии(откажување на превозот)..
Значи правиме муабет за ракомет...кажи ми друга група во Македонија која е поконстатна од нас?
Има таква?
..Кумани направија едно гостување во Скопје,во Кале...кога вас ве немаше....и толку е...
Сигурно не сте ни вие,ни Пирати....
За фудбал,беа направени две гостувања,со вас и во Кичево со Напредок....
Тоа е тоа друже....
Некое друго прашање?
Дечко, не збори за комплекси пошто се виде у саботата, не дојдоа Комити и едвај 300 души сте се собрале.Долрокс очигледно е дека имате комплекс од нас !!!
Еве утре ќе се оди Скопје всала за со Вардар идиме ние и ОП одма ве има на трибина !!!
Кај сте со Борец, со Куманово ( Кумани ви дојдоја вие абер немате, ние идиме одма ве има) со Тинекс... ??
2 пати годишно навивате за РК Вардар, само со Металург и некој европски куп....
Идат ЧКЕМБАРИ и одма се шири веста како некој вирус !!!
СЕ ГЛЕДА ТУКА КОЈ ИМА КОМПЛЕКСИ
Б-КОМПЛЕКС
Баш токму тоа докажува дека и вие не сте интересни повеке и дека не сте никаков предизвик и нема интерес ниту за васДечко, не збори за комплекси пошто се виде у саботата, не дојдоа Комити и едвај 300 души сте се собрале.
За фудбал ти ги напишав гостувањата,....две се...ни ги криеме ни ништо,се е реално....Долрокс напиша и некои други за најракометен град е Битола да али вие јадете бубрези кај сме ние на ракомет а многу добро знаете кога и зашто идеме али ајде нека биде по ваше мене зборот ми беше кај сте на фудбал?Колку гостовања имате вие колку ние?
Па и да дојдевте вие бројката ќе беше можеби малку поголема....сигурно не поголема од 500...Дечко, не збори за комплекси пошто се виде у саботата, не дојдоа Комити и едвај 300 души сте се собрале.
Градот му помага на Пелистер да не згасне !!!
Фудбалерите на Пелистер по неколкумесечниот финансиски пост и катастрофални резултати ќе добијат 300.000 денари од битолската локална самоуправа. По барање на играчите и на стручниот штаб, Советот на општината Битола му одобри 300.000 денари на клубот.
- Добредојдена ќе биде помошта, без разлика колкава и да е и затоа им благодариме на градоначалникот и Советот на Битола. Со овие средства ќе ја истуркаме полусезоната докрај, но уште отсега треба да се размислува за изнаоѓање трајно решение - вели Никола Петковски, капитен на Пелистер.
Пелистерци се на дното на табелата. Им се заканува ново испаѓање од прволигашкото друштво. По завршувањето на првиот дел од првенството најверојатно ќе останат без повеќе стандардни првотимци, кои уште сега размислуваат за промена на средината. Меѓу нив е и Петковски.