110%ЗеленоБел
Слобода за навивачите!
- Член од
- 26 декември 2009
- Мислења
- 638
- Поени од реакции
- 33
110% вистинаНе гледам ништо смешно овде освен вистината ако е смешна тоа е друга работа :wink:
Тоа што имате коплекс (некој не сите ск ) не сум јас крив и што дојдоја на утакмица за само нас да не следат и учат како се навива е ваша кривица не моја викаш биле деца по 16 години не нзма не му барам лична карта а дека си правеле мајтап со нас кажи му на друг некој што не беше вчера на утакмица
друго дека Т... ви е опсесија знам уште од поодамна ( на нашата утакмица во ск пред еден месец цело време бил главна причина за разговор како и што правел и цела историја му ја знаат дел од вашите членови )а вчера само се докажаја некој исфустрирани ваши навивачи и за него треба да јадите уште многу фурни леб за да го изнервирате едноставно не вредите да се замара со вас единствено само му го покажа зачетотко нивни о каде излегле и тоа онака за уште повеќе да на него стварно мене ми падна страм кога му викаа како некој пички да не речам курви што му се пуштаат на некое дете демек мора да ги изеби РЕЗИЛИ БЕА и немојте сега да ги ставите за почесни ваши членови со тоа што му се пуштаа на Т...
Saber Rider верувај беше се како шо кажа горан, јас ги знам тие шо беа на стадион, толку имат по 16-17 години, цело време беа завртени на кај нас ... тое ние му сме идоли...