Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
беше баран превоз и од свој џеб да се плати ама никој не даваше поедноставно од ова неможи да се објасни
Друже, без врска бараш причини за поразот. Полувреме-крај од македонско првенство нигде не можеш да уплатиш. И мене како братски клуб, ќе ми беше мерак да ги тепавте битолчани, ама не излезе така.Тоа е македонски фудбал, напревар завршува 1-2. коефициент околу 30!
за 1000 евра 30 000 евра. што мислите вие, како заработуваат тимовите?
дете оти не свакаш за клубот дават автобуси за Чкембари не дават па читајте да му се сневиди шо пишам значи поглавните членови барале превоз со свој пари Чкембари да одат за Тетово ама нигде не дадоја превоз сеа свакаш?Собравте пари на фудбалерите да им обезбедите превоз за да не ве избркаат сега немате за вас самите да одите?
Глупо оправдање.
Друже, без врска бараш причини за поразот. Полувреме-крај од македонско првенство нигде не можеш да уплатиш. И мене како братски клуб, ќе ми беше мерак да ги тепавте битолчани, ама не излезе така.
А Чкембариве нека не џавкаат многу, туку треба да се засрамат што клубот им се бори за излез во Европа, а тие не наоѓаат за потребно да го следат насекаде. За 10 дена гостуваат на Градски, па ќе се увериме како тогаш нема да им биде проблем да најдат автобуси.
Аман бе дечко од Еурофутбол ли зел многу пари? :pos2:види, имам вујко управа во тетекс што зеде у бугарја многу пари од местената утакмица тетекс -победа што излезе 2 у кец!
за србија немам никакви информации, за таму ѓабе да праеме муабет
абе крстете се шо тепаше Пелистер па после овоа коло дојдовте на 1 бод позади Тетекс и имате шанса да одите нагоре...не туку јади трици
КОЛКУ ПАТИ ТРЕБА ДА СЕ КАЖИ? ТОЛКУ СТЕ МАЛОУМНИ?
ЗНАЈШ ДЕКА УПРАВАТА СЕ СМЕНА? ЗАСЕГА НЕМА СЕКРЕТАР И 300 ГЛУПОСТИ И НЕМОЖЕА ДА НИ ДАТ АВТОБУСИ! ТАКА ДА САКАВМЕ САМИ ДА ДОЈДИМЕ, САМИ ДА СИ ПЛАТИМЕ.ПРАШАВМЕ ВО СИТЕ АГЕНЦИИ, И НИКОЈ НЕ НИ ДАДЕ АВТОБУС, ПОРАДИ ТО ШО СЕ СЛУЧИ ВО СТРУМИЦА.Е СЕГА ДА СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА ЗА СО ВАРДАР ЌЕ НИ ДАТ АВТОБУСИ. ПОЈЌЕ ДА НЕ ВИДАМ НИКАКОВ КОМЕНТАР ЗА ОВА!!!
Детиште едно глупаво, на кого пробуваш да ги кажуваш тие приказни, па ако сте сакале да отидете сте можеле да отидете со коли, со такси, со воз или со редовната линија на автобуските линии. На тој начин Комити имаат направено многу гостувања, во сопствена режија, со сопствени средства.
Ако се сака се се може, само што кај вас не постои организација и желба да го бодрите клубот на други утакмици во гости освен со Вардар.
Така да, за гостувања од секогаш сте биле и ќе бидете голема „0“.
Абе неписмен еден, мојот пост беше наменет во врска со навивачките групи а не со клубовите, и покрај тоа што Вардар е на дното на табелата а пелистер е на врвот, сепак Комити се за неколку класи пред чкембари. Затоа и го поставив клипот, каде што на утакмица против последната екипа на табелата, Милано, Комити се покажуваат во одлично издание.
Иначе ќе видиме на крајот на сезоната на кое место ќе биде Вардар а на кое Пелистер.
Близок човек на вашата нова управа, самиот кажал дека утакмицата е наместена, во замена на купот!!!
види, имам вујко управа во тетекс што зеде у бугарја многу пари од местената утакмица тетекс -победа што излезе 2 у кец!
за србија немам никакви информации, за таму ѓабе да праеме муабет