Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
pa bevme 250-300 dusi sto so pobeda ne e loso ako se ima predvid deka pobeda e daleku od atraktiven protivnik,so teteks i so gjorce imase mn poise navivaci

БРАВО за фудбалерите на ПЕЛИСТЕР уште еднаш покажаа како се игра за клубот со срце и со малку среќа и подобро судење ПЕЛИСТЕР ќе победеше мајмунот не досуди чист пенал а и мацков требаше порано да направи измени меѓутоа се на се одлична утакмица за безпари покажаа игарачите на ПЕЛИСТЕР ај сега другото коло да ги победиме хоризонт и супер ќе биди :vozbud:

Ах бе чкембариииии...:(:(:(:(

еве да се потсетите на знамињата, да не ви откривам премногу, за жал Набрзо ќе ги видите кај една др. навивачка група...:( :toe:

http://i32.tinypic.com/2nrlwsy.jpg
http://i31.tinypic.com/v2z67p.jpg
шо е муабетот шо сакаш да кажиш ништо не те рзбирам ?:toe:
изјаснисе ако си за ПЕЛИСТЕР пиши тука ако не гитла :baeh:

Кукавички потег од Шверцери. Провалиле во салата „Младост“ и ги украле знамињата. Не знам само како се нашле во Битола

Кукавички потег од Шверцери. Провалиле во салата „Младост“ и ги украле знамињата. Не знам само како се нашле во Битола
Абе колку е точно ова???
Имате нешо слики вамте тамте, поопширни информации. Ако е вистина ондак им симњам капа на шверцери:(

Сега ми кажаа им влегле у 3 саат навечер и отишле знамињата. Епа така ви е слепци кога чувате у сала знамиња:helou:

Абе колку е точно ова???
Имате нешо слики вамте тамте, поопширни информации. Ако е вистина ондак им симњам капа на шверцери:(

Сега ми кажаа им влегле у 3 саат навечер и отишле знамињата. Епа така ви е слепци кога чувате у сала знамиња:helou:
Знамињата се чуваат во посебна просторија а не седат закачени во салата мудрецу

Абе колку е точно ова???

Брат, не заебавај и ти. Тешка работа да земеш транспарент што никој не го брани

Знамињата се чуваат во посебна просторија а не седат закачени во салата мудрецу
Posebna ili ne mudrec ili ne, bitno vi gi zemale i toa sred bitola. Ebate kretenite ebate, eve sto se furate celo vreme. Vo grad so 0 albanci, vi dosle i vi gi zemale. Sramota, aj se iznervirav i jas u pm:kesa:

Брат, не заебавај и ти. Тешка работа да земеш транспарент што никој не го брани
Се знај друже ши***рска работа,со ова мислат дека успеват да се докажат нешто а само се брукаат,колку заостанат народ еј

Се знај друже ши***рска работа,со ова мислат дека успеват да се докажат нешто а само се брукаат,колку заостанат народ еј
Idi be ti taka ukradi im zname. Sto cekas. Dojdi u cair i zemi im zname??? Ne e tolku ednostavna rabota, neli???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom