Ако имам шанса би ошол(а шанси се мали).Плус брат мал сум за гостувања(барем мојте така викат)15 год. имам:smir::helou:Баражот најверојатно ке се игра у СК, а ние сме во ПП па така да изгледа и така ке остане!!!
Зашо бе Чкембар не можеш да одеш!!!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако имам шанса би ошол(а шанси се мали).Плус брат мал сум за гостувања(барем мојте така викат)15 год. имам:smir::helou:Баражот најверојатно ке се игра у СК, а ние сме во ПП па така да изгледа и така ке остане!!!
Зашо бе Чкембар не можеш да одеш!!!![]()
Ако имам шанса би ошол(а шанси се мали).Плус брат мал сум за гостувања(барем мојте така викат)15 год. имам:smir::helou:
Гостување со чкембарите е интересна работа... Размисли добро пред да идеш, јас имам идено со нив 2-3 пати, и стварно е јакоАко имам шанса би ошол(а шанси се мали).Плус брат мал сум за гостувања(барем мојте така викат)15 год. имам:smir::helou:
И тоа јас сум од кавадарци (лозар) а на 15 години веќе имав идено со вас (чкембари)..Гостување со чкембарите е интересна работа... Размисли добро пред да идеш, јас имам идено со нив 2-3 пати, и стварно е јакоИ тоа јас сум од кавадарци (лозар) а на 15 години веќе имав идено со вас (чкембари)..

И ќе се помини.Ќе ја имат подршката од сите.:smir:isplateni se site plati i premii na igracite i kolku so se informiraf vcera na sostanokot uprava-Ckembari bile obezbedeni 15avtobusi za baraz natprevarot sea use ostanva da se pomini skendija![]()
isplateni se site plati i premii na igracite i kolku so se informiraf vcera na sostanokot uprava-Ckembari bile obezbedeni 15avtobusi za baraz natprevarot sea use ostanva da se pomini skendija![]()
Ама ако се игра во Скопје ќе дојдат и многу Албанциpa ajde ako igrate sk super ke bide toa ke se glea ke se naviva za mkd tim sepak iako ste ni rivali golemi sepak nase si e nase ke se pcujat bitno Albancite od juzna))))