Z
ziko bt
Гостин
da go ebam nakraj primivme gol ali jebiga 2-2
taman se iskefosav deka ke ja izbegnime skendija
taman se iskefosav deka ke ja izbegnime skendijaFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
taman se iskefosav deka ke ja izbegnime skendijaПа ќе дадат се од себе за да ни ја спасат лигата од таквите екипи како Шкендија.:smir:лееј бе не ми се веруе дека на крај примивте гол за 2-2ццццц,ама ајде ипак ќе ги победите шипците т.е шкендија.
Kaj se igra?:smir:ne vaka da bidam negativno nastroen ama mislam deka ne vrvime so skendija bi mi bilo milo da me demantiraat na 13juni
ne vaka da bidam negativno nastroen ama mislam deka ne vrvime so skendija bi mi bilo milo da me demantiraat na 13juni
Kaj se igra?:smir:
Јас мислам дека ке останите во лигата , не верувам дека 3 тетовски екипи ке има у прва лига , а и Пелистер е клуб со традиција и нема да се дозволи да падне по втор пат !
Daj boze da e vo Strumica ! ke imate golema pomos od nas! edvaj cekam skendija povtorno da igra tuka,prviot pat koga gostuvaa ne si pominaa lesnobarazot ke se igra ili veles ili strumica

Хахаха! Па овај пат да не си поминат подброDaj boze da e vo Strumica ! ke imate golema pomos od nas! edvaj cekam skendija povtorno da igra tuka,prviot pat koga gostuvaa ne si pominaa lesno![]()
:helou::baeh:Хахаха! Па овај пат да не си поминат подбро:helou::baeh:
ftopic: Да си жив и здрав за потписот!!!
Јас да ти кажам од Битола сум,ама кој е појма немам.Само знам дека некој појма шо немат од фудбал го држат клубо.Тие шо го ограбија и ги зедоа сите пари(кој ги добивме од Уефа,за шо игравме во Европа и мислам беа пари за реновирање на стадионо беа даени ама ништо од тоа)Ако знај некој подобро нека кажи и нека ме поправи:smir:Гол во последна минута во натпревар кој е битен за домаќиниот, ми личи на Англиско првенство. Ама знаеме дека ова не е Англиско. Баш би сакал Пелистер да остане во Прва лига. Ме интересира колку чесни намери има клубот во баражот? Кој го води сега Пелистер? Чесни луѓе ли се? Горе доле сите знаеме во каква финансиска состојба е клубот.