Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
da go ebam nakraj primivme gol ali jebiga 2-2:toe:taman se iskefosav deka ke ja izbegnime skendija

Ајдеееееееееее.Јас па готово си реков.Леле еј па ако тепавме, а на Победа да му земат поени:kesa: можи и ќе се спасевме.Ах на онај Андонов.........

лееј бе не ми се веруе дека на крај примивте гол за 2-2ццццц,ама ајде ипак ќе ги победите шипците т.е шкендија.

лееј бе не ми се веруе дека на крај примивте гол за 2-2ццццц,ама ајде ипак ќе ги победите шипците т.е шкендија.
Па ќе дадат се од себе за да ни ја спасат лигата од таквите екипи како Шкендија.:smir:

ne vaka da bidam negativno nastroen ama mislam deka ne vrvime so skendija bi mi bilo milo da me demantiraat na 13juni

ne vaka da bidam negativno nastroen ama mislam deka ne vrvime so skendija bi mi bilo milo da me demantiraat na 13juni

Јас мислам дека ке останите во лигата , не верувам дека 3 тетовски екипи ке има у прва лига , а и Пелистер е клуб со традиција и нема да се дозволи да падне по втор пат !

Шо да се надеваме.Нашите играчи се продаени души.Ги боли за Пелистер.Сега некој од Шкендија ќе им понуди по 200 евра и ајт нашите абтоголој ќе си дават.Не сакам да биде така но тоа е реалноста во нашиот фудбал

Гол во последна минута во натпревар кој е битен за домаќиниот, ми личи на Англиско првенство. Ама знаеме дека ова не е Англиско. Баш би сакал Пелистер да остане во Прва лига. Ме интересира колку чесни намери има клубот во баражот? Кој го води сега Пелистер? Чесни луѓе ли се? Горе доле сите знаеме во каква финансиска состојба е клубот.

Гол во последна минута во натпревар кој е битен за домаќиниот, ми личи на Англиско првенство. Ама знаеме дека ова не е Англиско. Баш би сакал Пелистер да остане во Прва лига. Ме интересира колку чесни намери има клубот во баражот? Кој го води сега Пелистер? Чесни луѓе ли се? Горе доле сите знаеме во каква финансиска состојба е клубот.
Јас да ти кажам од Битола сум,ама кој е појма немам.Само знам дека некој појма шо немат од фудбал го држат клубо.Тие шо го ограбија и ги зедоа сите пари(кој ги добивме од Уефа,за шо игравме во Европа и мислам беа пари за реновирање на стадионо беа даени ама ништо од тоа)Ако знај некој подобро нека кажи и нека ме поправи:smir:

Back
На врв Bottom