K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,5%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 191 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,7%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 75 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,1%

• Вкупно гласачи
    588

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Дом на АРМ кај Чифто
Угостителско кај Миро
Аеродром кај Жаре

ваљда ....
тачно, јас тренирам кај Жаре и спрема мене тренинзите се најдобро организирани и мислам дека е најефикасен тренингот. Тренинзите не се повеќе во Аеродром туку кај Олимписки базен доле во сала. Јас тренирав таму 1 година сеа продолжувам со тренинзи (тренинзите се повеќе концентрирани на кондиција,истегање и техника [спаринзи не се прават,освен тие што сакаат] ). поздрав

С

Спенсер

Гостин
тачно, јас тренирам кај Жаре и спрема мене тренинзите се најдобро организирани и мислам дека е најефикасен тренингот. Тренинзите не се повеќе во Аеродром туку кај Олимписки базен доле во сала. Јас тренирав таму 1 година сеа продолжувам со тренинзи (тренинзите се повеќе концентрирани на кондиција,истегање и техника [спаринзи не се прават,освен тие што сакаат] ). поздрав
колку плаќаш друже??? склекови/стомачни ова она нешто прајте/??

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
колку плаќаш друже??? склекови/стомачни ова она нешто прајте/??
цената со тренерот тоа незнам јас оти сеуште неаме одредено нова цена пошто тренираме во многу добра сала т.е. специјален под со сите нишани е :) не би било повеќе од 1200-1500. иначе ниеден спорт што содржи боречки вештини без стомачни/склекови не функционира. тоа е обавезно каде и да тренираш. но нагласив тренинзите се прилично тешки и луѓе што пушат и пијат не би им препорачал да дојдат да тренираат оти се има десено да паднат во несвест или да им се слоши. поздрав

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Ме интересира ако некој знае за Аикидото да ми објасни каква техника некој посебни перформанси треба ли да се има и слично и одредена возраст за почанување дали има некоја граница оти иам слишнато оти кај аикидото не е битна возраста.....АКо има некој да одговори ке му бидам крајно благодарен.:smir:

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Ме интересира ако некој знае за Аикидото да ми објасни каква техника некој посебни перформанси треба ли да се има и слично и одредена возраст за почанување дали има некоја граница оти иам слишнато оти кај аикидото не е битна возраста.....АКо има некој да одговори ке му бидам крајно благодарен.:smir:
Ја користиш силата на противникот во твоја полза. Имаш Аикидо
во Корчагин, Понеделник Среда Петок од 21:00
Возраста не е битна

Член од
25 октомври 2009
Мислења
24
Поени од реакции
1
Luge me interesira kade ima treninzi na
Muay Thai ili voopshto dali ima

Muay Thai vo Skopje,Makedonija.

Nego bolje da si prasham dali forumov e activen? :tapp:

Idiot.

досадниот.
Член од
26 октомври 2009
Мислења
128
Поени од реакции
0
dante pisi koga i u kolku imate treninzi i poprecizno da objasnis "dole vo sala" tamy ima fitnes club mislam i kung fu ... ?

Член од
25 октомври 2009
Мислења
24
Поени од реакции
1
Dante a koj denovi trenirate i vo koj termini?

I dali ima nekoe ogranichuvanje na vozrast?

Idiot.

досадниот.
Член од
26 октомври 2009
Мислења
128
Поени од реакции
0
kade potocno kaj olimpiski bazen dole vo sala ima fitnes club i kungfu..i koi termini imate treninzi

Член од
25 октомври 2009
Мислења
24
Поени од реакции
1
Brat sho se zamarash koga gledash nikoj ne ti dava odgovor bolje idi sam do tamu informiraj se nego da ochekuvash na neactiven forum da ti dadat odgovor.:nesvest:

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
не бе доста нешто немав нет затоа неможев да одговорам,извинете.. иначе има во олимписки базен доле салата за фитнес што е од кај паргингот.. 1000 денари месечно и 100 денари од тренинг, понеделник и среда од 21 часот и сабота од 17 часот. поздрав
п.с. возраста не е битна ако личноста е способна да ги издржи тренинзите

Член од
25 октомври 2009
Мислења
24
Поени од реакции
1
Sve e okay samo shto terminot ne mi odgovara vo sekoj sluchaj fala ti,nego nekoj ako moze da pishe za wingchun,muay thai,kickbox ako trenjira bilo koj den osven ponedelnik i sreda ali kvaliteten klub so kvalitetni treninzi i rezultati :helou:.

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Sve e okay samo shto terminot ne mi odgovara vo sekoj sluchaj fala ti,nego nekoj ako moze da pishe za wingchun,muay thai,kickbox ako trenjira bilo koj den osven ponedelnik i sreda ali kvaliteten klub so kvalitetni treninzi i rezultati :helou:.
дојди во сабота види ваму 100% ќе ти се засвиѓа зашто тренингот е мн ефикасен!

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Ја еве веке 3 месеца тренирам Кик Бокс у Дом на Арм кај Аце.Тренинзите се супер,ефикасни се и напорни(мене на почетокот барем ми беа...).Се плаќа 1000 денари,термините се вторник-четврток-сабота од 17:00 до 18:30-19:00
Инаку секој што сака да тренира треба да дојде да види што,како,зошто...Иначе(нормално) на тренинзите се работи кондиција,техника,искористување на силата.Отприлика редоследот на тренингот е:загревање(трчање,разгибавење,истегнување),работа во парови,работа на реквизити(вреки,фокусери...) и на крај неколку серии на стомачни и склекови.Поздрав и ако има уште некое прашање,бујрум.
:salut:

Член од
25 октомври 2009
Мислења
24
Поени од реакции
1
Ke naminam i na dvete mesta ke vidam koe podobro kje mi odgovara,ali ne veruvam deka toa shto se naoga kaj olimpiski deka ke mi se pogodi bidejki vo ponedelnik i sreda sum vo privatno shkolo po angliski od 20:10 do 21:30 ipak posledna godina mi e i kje treba da polagam za dimploma taka da...a shteta chim vikash tolku efikasen trening:tapp:

A i nekako relaciive se mnogu daleku..

Moze nekoj da pishe za wing chun(lokacija,termini)?Mozda uslovite poveke ke mi odgovaraat.

blaster dom na arm se naogashe kaj zeleno pazarche?

zoshto patot ne me nosel tamo pa zaboraviv.

Kajgana Shop

На врв Bottom