С
Спенсер
Гостин
а меѓуножен штитник?:pos2::pos2:нарачав целосна опрема од Америка, Everlast ракавици, гаќици, бандажери, штитник за заби...
да ставиш слики кога ке ти стигне... и цена да кажеш
а меѓуножен штитник?:pos2::pos2:нарачав целосна опрема од Америка, Everlast ракавици, гаќици, бандажери, штитник за заби...
многу јако човече само оваа категорија сите се под 60кг и сите low kick највише користат не ми се свиѓа тоа.. се знае heavyweight high kickПор Прамук сеуште е шампион во К-1 лесна категорија или ??? тој човек е легенда каква нога има ,жилет...
Во Македонија тешко за киокушин карате,освен еден клуб во Охрид.Инаку иднината на каратето според мене е во киокушин каратето,како шо гледаме во ММА.Znae nekoj kade ima kyokushin karate club vo Skopje?
Само во KWON, доле во ГТЦ. Цената зависи од големината и не е баш најефтина.Да прашам нешто каде низ Скопје можам да купам од тие големите вреќи за боксирање шо може да се закачат горе на таванвакво нешто ме сваќате мислам каде може да се купи и цена ако знаете
да има вреќи во гтц доле мислам се движат од 3500 до 6000 денариСамо во KWON, доле во ГТЦ. Цената зависи од големината и не е баш најефтина.
Немој само да се заебеш да земеш празна. Јес да е скоро дупло помала цена, ама Господ ќе го видиш дур ја наполниш.