K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,5%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 191 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,7%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 75 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,1%

• Вкупно гласачи
    588
С

Спенсер

Гостин
нарачав целосна опрема од Америка, Everlast ракавици, гаќици, бандажери, штитник за заби...
а меѓуножен штитник?:pos2::pos2:

да ставиш слики кога ке ти стигне... и цена да кажеш

Член од
7 јуни 2009
Мислења
72
Поени од реакции
1
кај нас во KWON во гтц ракавици ке земеш, има од 4500 до 7000 денари ракавици... грабеж:toe:

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
па вака цената околу 150 долари ме фати се значи ракавици профи 60$, гаќиците се 50$, јажето за скокање 13$ и бандажери 8$.

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Пор Прамук сеуште е шампион во К-1 лесна категорија или ??? тој човек е легенда каква нога има ,жилет...

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Пор Прамук сеуште е шампион во К-1 лесна категорија или ??? тој човек е легенда каква нога има ,жилет...
многу јако човече само оваа категорија сите се под 60кг и сите low kick највише користат не ми се свиѓа тоа.. се знае heavyweight high kick :)

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Buakaw не е лесна категорија бе,туку е welterweight и има 69 кила.

Znae nekoj kade ima kyokushin karate club vo Skopje?
Во Македонија тешко за киокушин карате,освен еден клуб во Охрид.Инаку иднината на каратето според мене е во киокушин каратето,како шо гледаме во ММА.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Да прашам нешто каде низ Скопје можам да купам од тие големите вреќи за боксирање шо може да се закачат горе на таван
вакво нешто ме сваќате мислам:) каде може да се купи и цена ако знаете

Член од
24 ноември 2009
Мислења
21
Поени од реакции
0
Многу голема желба иам да го научам па макар ако треба и до Јапонија ќе идам.

Член од
19 август 2007
Мислења
941
Поени од реакции
302
Да прашам нешто каде низ Скопје можам да купам од тие големите вреќи за боксирање шо може да се закачат горе на таван
вакво нешто ме сваќате мислам:) каде може да се купи и цена ако знаете
Само во KWON, доле во ГТЦ. Цената зависи од големината и не е баш најефтина.
Немој само да се заебеш да земеш празна. Јес да е скоро дупло помала цена, ама Господ ќе го видиш дур ја наполниш.

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Само во KWON, доле во ГТЦ. Цената зависи од големината и не е баш најефтина.
Немој само да се заебеш да земеш празна. Јес да е скоро дупло помала цена, ама Господ ќе го видиш дур ја наполниш.
да има вреќи во гтц доле мислам се движат од 3500 до 6000 денари
мислам најевтините се од 50кг. ако можеш види на старо нешто да најдеш мислам повеќе ќе ти се исплати

кажете ми на која програма има ММА да почнам да следам на тв сакам ако знае некој

Член од
1 ноември 2009
Мислења
11
Поени од реакции
1
вреки и друга опрема за Таи бокс има во Кинг Спорт на битпазар до пожарната,

Nightmare in Pristina II е следниот настан на кој ке настапат Трајковски Горан и Груевски Миле во К1 правила, настанот е на 06.12.09

Buakaw Porpramuk e welter категорија кога се бори во таи бокс (muay thai) или K1-Max а тоа е -70кг според К1 rules, на фотографиите се сликаме во поза за сликање а не во гард, :vozbud: кога би биле во гард лицето нема да ни се гледа нели, а ако некој сака да ми покаже нешто нека повели овде сум:

http://www.facebook.com/group.php?v=photos&gid=35766163011#/photo.php?pid=149660&op=4&o=global&view=global&subj=35766163011&id=1452204073

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.035
Поени од реакции
83.471
Шилт - Шампион за 2009!
Семи Шилт покажа дека е најдобар!
Сите три меча ги зема во прва рунда.
Во финалето Хари тргна агресивно, по тоа несватливо многу се опушти и попи нога у глава, директ у фаца и нога у бедра. Три нокдауна = крај на мечот.
Изгледа беше намамен да се опушти со тоа што му беше дозволена почетната офанзива, пак е многу чудно како дозволи некои удари да ги прими, како на пример директот у фаца.

Мислам дека Хари го сфати Шилт несериозно.

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Кик-Бокс највеќе ме привлекува!!!:salut::salut:

Член од
1 ноември 2009
Мислења
11
Поени од реакции
1
Прекрасни на борби на нашите професионални натпреварувачи Трајковски Горан и Груевски Миле на турнирот Nightmare in Prishtina II, наскоро на youtube :)

Kajgana Shop

На врв Bottom