Фан клуб на "Ferrari"

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Се надевам Маса ќе напраи некое чудо... сепак е мн рано.... и сезонава ќе успее да ја освои титулата... :vozbud:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Добро е што Раиконен го одржува Ферари во игра.Маса само треба да гледа да не му се случи нешто на неговиот болид и ќе земе бодови 100 проценти.Очекувам Раиконен на подиум да го видам денеска.Маса треба да гледа на стартот кога ќе биде гужва да пројде 3-4 болида и после лесно ќе му е.Ај со среќа.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Што се случува со ферари бе? Ова годинава е катастрофа:toe::toe:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Не ми се верува дека му дадоа сет од гуми за дожд на Раиконен, а дожд за време од 5 (и повеќе) круга немаше. Па зарем толку неможат да предвидат...

Ќе ќареа да не ги ставеше гумите толку рано.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ферари и нивните стратегии... комплетно стратешки промашен викенд, прво со отпаѓањето на Маса, второ со стратегијата за Раиконен. Незнам кога ке се освестат, се надевам наскоро за да гледаме добра сезона.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
пак не завршија... шо се дешава :tapp::tapp::tapp:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Годинава ме разочаруваат. Многу слаб старт на сезоната после први две трки немаат ниту еден освоен бод. Долга е сезоната ама сепак ова несмее да се случува.

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Не сум во тек, а и не бев во можност да ја гледам трката денес. Што се случува со тимот???

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Абе има време ќе се вратат тек 2 трка е ... Ова со Браун што се дешаа е мислам само почетничка среќа, али ќе видиме ај таму негде после Бахреин, следи Турција Маса таму ги има победено сите трки т.е. 3 ! :smir::helou:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Абе има време ќе се вратат тек 2 трка е ... Ова со Браун што се дешаа е мислам само почетничка среќа, али ќе видиме ај таму негде после Бахреин, следи Турција Маса таму ги има победено сите трки т.е. 3 ! :smir::helou:
Ако ја повторат стратегијата од трката во Малезија дефинитивно Маса и Кими ке бидат 1-2... од зади.

Тоа со Браун можеби е почетничка среќа, но тоталното промашување на стратегијата на Маса (во квалификациите) и Раиконен (во трката) не си го дозволува Форс Индиа, не правиме муабет за тим кој шампионска титула во конструктори.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Сепак се чини тешко им оди да се снајдат со новото раководство, без поранешните главни лица Браун и Тод. Се надевам дека во наредниве трки ќе се подобрат, но сепак пред некоја година ако се сеќавате беа тотално некомпетентни цела сезона, кога Шумахер не можеше погоре од 5то место да заврши. Некои би рекле дека е интересно тоа што и други тимови ја водат борбата годинава, ама формула без Ферари не е тоа.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Се надевам дека ќе го вратат Тод со него ги имаа едни од најдобрите резултати, плус син му на Тод е менаџер на Маса, а на Маса и не му иде баш па така да би треало да има интервенции :smir:! А за Малезија тоа што се деси со Маса беше грешка на тимот по којзнае кој пат :tapp:...

Ferrari girl

Ferrari Girl
Член од
17 ноември 2008
Мислења
122
Поени од реакции
4
Јас сум оптимист...имаа изјава дека после трката во Барселона ке се вратат Ферари и Мекларен...

Инаку Ферари според изјавата на Диминикели се вракаат во Маранело да сработат околу болидот...па ке видиме дали ке има промени на следната трка во Кина...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Сепак се чини тешко им оди да се снајдат со новото раководство, без поранешните главни лица Браун и Тод. Се надевам дека во наредниве трки ќе се подобрат, но сепак пред некоја година ако се сеќавате беа тотално некомпетентни цела сезона, кога Шумахер не можеше погоре од 5то место да заврши. Некои би рекле дека е интересно тоа што и други тимови ја водат борбата годинава, ама формула без Ферари не е тоа.
Да да нека има и други тимови да се борат не само Мекларен и Ферари, поинтересно ќе биде така, ама сепак Формула без овие два тима меќу првите едноставно го нема тој шмек и таа привлечност.

Kajgana Shop

На врв Bottom