Паста за заби

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Colgate Triple Action, 1 дневно (сабајле), понекогаш можно е и вечер пред спиење да ги измијам, ама ретко....

So Colgate dvapati nautro i pred legnuvanje
edit:za pusaci Doctors pasta za zabi

колгејт за белење со прополис, и ги четка забите после секој оброк, ама на оброк мислам и бомбони кога јадам. зависна сум од четката за заби:vozbud:

colgate maxi whitening ili herbal propolis наизменично,
а забите ги мијам 2 до три пати дневно зошто повеќе пати и не е препорачливо освен ако не носите фиксна протеза. Иако некои членови пишале дека се зависни од четкање заби со тоа можат да си направат абразија цервикално на забите и да ги направат осетливи

colgate maxi whitening ili herbal propolis наизменично,
а забите ги мијам 2 до три пати дневно зошто повеќе пати и не е препорачливо освен ако не носите фиксна протеза. Иако некои членови пишале дека се зависни од четкање заби со тоа можат да си направат абразија цервикално на забите и да ги направат осетливи
Aлелуја, се најде некој паметен што знае што зборам. Докторица, те молам кажи ми дека си на Стоматолошки?:)
Јас користам Колгејт од тие со 12 часовна заштита, затоа што таман имам време да ги мијам забите 2 пати на ден и колку - толку ми се заштитени. Користам и интрадентална четка што поминува меѓу заби и меѓу желевцата од протезата, зошто таму не достига обичната четка.

Колгејт моментално и двапати до трипати дневно ги мијам.

Колгејт моментално и двапати до трипати дневно ги мијам.

ууууу ОМЕЈЕР ..... 2-3 на ден си ги мииш забитее па добар си бил .... јас на ден по 1-2

строго Signal micro- granules и доста ми е 2 пати во 24 часовноста

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom