Што мислите за транс музиката?

-Trance-HCI

Трансер до срж...
Член од
18 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
16
Trance the best.... и доста го критикувате трансот, наркоманска музика ваква-онаква... метал музиката не е ништо од една бучава(импровизација во моментот), облекување во црно и ширење сатанизам и земање на хероин и после трансот го критикувате... трансот е the best kind of music ever, одличен за забави и нема потреба од "дополнителни супстанции".... и доста навреди за трансот ако не ви се свига можете слободно :tapp:

bluu

Доктор по општесвени науки
Член од
22 февруари 2007
Мислења
213
Поени од реакции
4
psyyyyyyyyyyyyy mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmf

~~KASAP~~

God is a DJ
Член од
27 мај 2007
Мислења
824
Поени од реакции
4
боле ме главата од таа музика... ногу ми е напорна, исто и како хард рок и метал, едноставно не ми ја прима лејката :)
Лапни едно ексерче да видиш лепота ни глава ке те боли ни никакви проблеми нема да имаш!!:)

Член од
10 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
3
никогаш нејкам да го критикувам рокот или метал или несто слично вистина се уметност и вистина постоеле луѓе кој што оставиле впецаток во рецк и метал ама трансот е нова музика и читам дека некој пиши не знам шо земи на копјутер и одма ке направиш не е баш така едноставно да се направи транс музиката и таму има уметност секој што се разбира од таа музика ке види дека некој траки се правени од срце имаат порака ако нема текст, транс музиката мислам не сите ама повејкето оние кој што се занимаваат професионално внесуваат нешто по со ке можиме да ги препознаеме песните и не се бас сите истии само треба способност и вештина за да можеш да ги запаметиш

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
Барате легенди во оваа повеќе од една деценија веќе постоечка музика.
Гоа Гил, стариот откако чул дека постои ваква музика ја пушта секаде по светот на забави.
Астрал Проџекшн, првиот популарен транс бенд.
САН Проџект, првиот транс бенд кој почна да меша метал со транс (претходно биле металчуги, но кога биле на одмор во ГОА (Индиската држава) целосно го промениле своето музицирање, и отворија ново поглавје во електронската и рок музиката.

Инаку ако се анализира целосно електронската музика, има многу повеќе луѓе кои можат да се стават во категоријата „легенди“.
Инаку у металот кога се појавил бил „кој кур музичкиов правец“, но со тек на време станал меинстрим.

Член од
27 јануари 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
Trance the best.... и доста го критикувате трансот, наркоманска музика ваква-онаква... метал музиката не е ништо од една бучава(импровизација во моментот), облекување во црно и ширење сатанизам и земање на хероин и после трансот го критикувате... трансот е the best kind of music ever, одличен за забави и нема потреба од "дополнителни супстанции".... и доста навреди за трансот ако не ви се свига можете слободно :tapp:
Izglea popameten si koga ne ostavas komentari, zatoa ne stavaj poso vakvo razmisluvanje ima nekoj idiot dojden od planina...

-Trance-HCI

Трансер до срж...
Член од
18 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
16
Izglea popameten si koga ne ostavas komentari, zatoa ne stavaj poso vakvo razmisluvanje ima nekoj idiot dojden od planina...
Што "говориш" бе.... Не туку се трескај многу, не се прај паметен од више и не се расфрлај многу со тоа "идиот" dark-shit, OK? Знам дека ти е тешко ама се надевам дека еден ден ке сфатиш дека метал музиката е обично гомно:pusk:.... и не забегувај оффтопик, држи се кон темава "ШТО МИСЛИШ ЗА ТРАНС МУЗИКАТА", btw што к*р бараш во ова тема ти, не е пожелно твоето патетично металско мислење овде, бркај работа со другарчињата-вампири..... и не се расфрлај со репутацијата до толку...
P.S не сум јас од планина т.е не сум од твојата околина..
P.P.S не коментирај за моето познавање од музика.... ко ке стигнеш на мое ниво тогаш ке прајме муабет, а до тогаш fuck off.....
btw: Yes IN TRANCE WE TRUST ;)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Trance ебаго добри песни има, ама не се секогаш толку светли ре :)
Метал, метал добро е добро е, барем со поасални инструменти и сл е, а трансов саде пуф паф...Ама тука се и двете метал-транс 51%-49% :icon_razz

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Абе вака можиш да споредиш

Метал е исто како да имаш пентиум 2 ка и викаш дека е најак дека можиш да играш тетрис на него
Транс е како да имаш дуал коре и си правиш што сакаш

ахх еволуција :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom