Дали сте патувале со авион?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Имам неколку пати летано зашто сум морал,а иначе премногу ми е страв.

vo poslednive 4 god nad 250 pati..najkomotni se emirates i imaat dobra kujna...stujardesite ne im se bash nekoj. naj profesionalni dosega lufthansa, pred se so tochnost, najlosh vpechatok od american airlines...ich ne gi interesira dali i koga kje odkazat letovi i kaj kje spiesh ako se premestuvash. Inache koga kje se navikne chovek gi menuva avionite kako da e na avtobuska stanica.

naj turbolentno pred edna godina nad boston, sletuvanje na Logan aerodromot pri jako nevreme. aerodromot e na poluostrov i sletnata pista e nekolku metri od atlantikot.

naj zaeban aerodrom vo sao paulo...kako nashiot skopski samo edna zgrada povekje ima. Impresiven terminal e noviot vo dubai. Najnesigurno se osekjam pri indiski regionalni letovi...so strafcigeri shetaat okolu avionot.

ednash letav so nekolku milionchinja pod mene..transporter na pari eve slika:

Attachments

• PICT3693 (Small).JPG
    PICT3693 (Small).JPG
    46,6 KB · Прегледи: 16
неам ама ќе летам за 2 месеца =)

Сум се возел, ако се рачуна Microsoft Flight Simulator X :) Инаку не, ама сакам да се возам во секој момент и не ми е страв :)

Не сум се возел а би сакал, сакам да го осетам тоа како е да си во воздух и од птичја перспектива да гледаш надолу.:vozbud:

Првиот пат кога требаше да се качам,ке умрев од страв...кога полета авионот чудно се осеќав,нема ништо под тебе...после се отпуштив и уживав.
Најпрекрасните глетки што сум ги видела...

Сум летал и нема ништо страшно(барем за мене)

Сеуште немам летано со авион, но баш би сакала да летам. Инаку од една страна и ми изгледа страшно, но сепак тоа не е причина поради која не би летала со авион.

Сум летала коа сум имала 6 месеци, така да не се важи пошо не се сеќавам.
Инаку би летала само ако е многу далечна дестинацијата па да неам избор.
Или ако мора да стигнам експресно на некое место.
Во друг случај-не.
Златни автобуси/коли/возови.:)

како помал.. на 6-7 години... онака беше... шо знам.. сум забораил... ама 2риот пат на враќање ке ми рокнеа ушите од зуење...

мнооооооогу одамна , не ни памтам скоро ..... само знам со тој авион шо стигнав у Македонија за назад се урна у Миладиновци при полетување... палаир мацедониа ... среќа за малце .

Не сум се возел ама имам многу голема желба да се возаааам :pipi: :kesa:

Да сум се возела и супер е воопшто не ми беше страшно..

Сеуште не , но се надевам наскоро и тоа ќе се случи:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom