Која е вашата неостварена секс желба?

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
со некој од комунална хигиена :pos2:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Зошто професорите увек толку ги палат женските,не ми е јасно?
Сакам да ги корнам,да ги касам,да ги штипам,мавам,да ги клоцам,да ги газам на машкоста со тенка штикла,да ги оставам врзани на кревет два дена без храна и вода:vozbud:Особено едно дегенче професорче од економски факултет,уф ама му го имам меракот за претходно набројаните работи.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Сакам да ги корнам,да ги касам,да ги штипам,мавам,да ги клоцам,да ги газам на машкоста со тенка штикла,да ги оставам врзани на кревет два дена без храна и вода:vozbud:Особено едно дегенче професорче од економски факултет,уф ама му го имам меракот за претходно набројаните работи.
Значи садизам и газење врз авторитетот е у питање.
Фала на објаснење:pipi:

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
hıhıhıııhh emıııı valjda vo harem na tıe turskıte kılımı

Д

Демијан

Гостин
Па вака: Секс со професорка,медицинска сестра,полицајка,фризерка,една пријателка на мајка ми уствари две пријателки.Ама една од најголемите желби ми е една опасна секс оргија у диско.Се надевам на последнава пошто знам дека у Москва по некои дискотеки имало вакви чуда:)

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Мојата неостварена секс желба е да имам секс!!!!!!:pos2::pos2::pos2::pos2:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Мојата неостварена секс желба е да имам секс!!!!!!:pos2::pos2::pos2::pos2:
офтопик:

:pos2::pos2::pos2::pos2:

онтопик:

Неостварена секс желба ми е 69ка ... :pipi::kesa:многу сакам да пробам па ако има женски член шо сака да го проба тоа нека пише х) :pos2:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Мојата неостварена желба е да имам секс со женско, исто и во тројка (машко и женско), и не знам шо ми се врти некогаш во фантазија секс на бензиска :pos:
Аха, и со професор.(околу 35 години)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.851
Поени од реакции
11.514
Аха, и со професор.(околу 35 години)
Професорка (Ева Анџелина, Вида Гуера) :icon_lol: Милфица некоја бесна, да ме грабне од земја да ме акне, да не знам глаата кај ми е

Е од кога ќе ме навежба да и влезам ја на поправен :icon_lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мојата неостварена желба е да имам секс со женско
Се зезаш или навистина го мислиш ова?:)Бидејќи те читам со колкаво гадење збориш за хомосексуалци,па ми дојде чудно,страшно контрадикторно:smir:

Не е темава со кого,него што.Затоа без имиња и слики:smir:

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Се зезаш или навистина го мислиш ова?:)Бидејќи те читам со колкаво гадење збориш за хомосексуалци,па ми дојде чудно,страшно контрадикторно:smir:
Не се зезам, би сакала да пробам :icon_lol: Од педери ми се гади да, различно е. Плус, само би пробала, инаку хетеро сум. :smir:
Има многу женски кои би сакале да пробаат со женско, но далеку од тоа дека се лезбејки, сепак не се работи за врска, него онака, една вечер, плус искуство.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
И јас би сакал да пробам со уште 2 лезбејки... :pipi:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Да се преспијам со класната од средно. Се' што добив беше слика со посвета, а јас како амбициозен ученик никогаш нема да се задоволам само тоа. :nesum:

Б

БејбиГрл

Гостин
Во дј-ска кабина, затворена, без публика :) Со...незнам со кој, некој дј ваљда :icon_lol:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Во дј-ска кабина, затворена, без публика :) Со...незнам со кој, некој дј ваљда :icon_lol:
кабина неам ал имам касетофон и неколку касети... ваљда довољно (процедурално) да бидам ди џеј.

Kajgana Shop

На врв Bottom