Сакам да ги корнам,да ги касам,да ги штипам,мавам,да ги клоцам,да ги газам на машкоста со тенка штикла,да ги оставам врзани на кревет два дена без храна и водаОсобено едно дегенче професорче од економски факултет,уф ама му го имам меракот за претходно набројаните работи.Зошто професорите увек толку ги палат женските,не ми е јасно?
Значи садизам и газење врз авторитетот е у питање.Сакам да ги корнам,да ги касам,да ги штипам,мавам,да ги клоцам,да ги газам на машкоста со тенка штикла,да ги оставам врзани на кревет два дена без храна и водаОсобено едно дегенче професорче од економски факултет,уф ама му го имам меракот за претходно набројаните работи.
офтопик:Мојата неостварена секс желба е да имам секс!!!!!!:pos2::pos2::pos2::pos2:
Професорка (Ева Анџелина, Вида Гуера) Милфица некоја бесна, да ме грабне од земја да ме акне, да не знам глаата кај ми еАха, и со професор.(околу 35 години)
Се зезаш или навистина го мислиш ова?Бидејќи те читам со колкаво гадење збориш за хомосексуалци,па ми дојде чудно,страшно контрадикторно:smir:Мојата неостварена желба е да имам секс со женско
Не се зезам, би сакала да пробам Од педери ми се гади да, различно е. Плус, само би пробала, инаку хетеро сум. :smir:Се зезаш или навистина го мислиш ова?Бидејќи те читам со колкаво гадење збориш за хомосексуалци,па ми дојде чудно,страшно контрадикторно:smir:
кабина неам ал имам касетофон и неколку касети... ваљда довољно (процедурално) да бидам ди џеј.Во дј-ска кабина, затворена, без публика Со...незнам со кој, некој дј ваљда