- Член од
- 13 октомври 2007
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 434
Еееее па ти си бил ептен ситничар .Ок ,тогаш една садо мазо и една нинфоманка.Не во црв, но во стаорец. Реинкарацијата не е само во едно животно-црв...
Еееее па ти си бил ептен ситничар .Ок ,тогаш една садо мазо и една нинфоманка.Не во црв, но во стаорец. Реинкарацијата не е само во едно животно-црв...
Тоа треба да го сметаат како привилегија... Секако, откако ќе отидат во пеколот, демонот во 3 часот (по наша временска зона) ќе ги прати на Земјата да го stalk-уваат непријателот, нема да можат да одат преку ѕидови како духови па затоа реинкарација во животинче кое живее по ѕидовите во куќите и навечер гребе на ѕидовите е ПРИВИЛЕГИЈА.Значи заклучок. Немојте да бидете непријатели на некој затоа што ќе се реинкарнирате во critters
па и на мене ми се дешава да се разбудам у др соби ама веројатно месечарам :pos2:Минатото лето,една топла ноќ како и секој ден си легнав да спијам(во мојот кревет), а утредента се разбудив на тераса:ija:.А за да се стигне од мојата соба треба да се симнам преку скалите,да пројдам низ дневната па да идам на тераса.А најчудното од се е што кога се разбудив во рака држев папуча:lud: и бев легнат на земја.И до ден денес не знам што се случило:star:.
Значи неможам да го скопчам овоа, сте биле мн мали а по пепељара отишла веројатно ради цигари !?i mene mi se ima edna slucka deseno i toa vo makedonija.bev vo kukata na najdobrata mi drugarka,nejzinata majka e pocinata odamna nie bevme mnogu mali.I taka nie sedime nadvor vo dvor sami i si pievme kafe.Drugarka mi mi rece deka ke odi vnatre da zeme pepeljara i dodeka taa bese vnatre jas ja vidov siluetata na nejzinata majka kako ja zaobikoli kukata
Уште по пепељара...... јас ко почнав во 2ра год.... одевме да пушиме за Стадион во Битола и дома право во ВЦ и еднаш устата со прашак ја миев , ке се отруев за малце....Значи неможам да го скопчам овоа, сте биле мн мали а по пепељара отишла веројатно ради цигари !?
Сум мислела на мали кога мајка и починала, а случката е на мои 17 ил 18 години... и шо се толку чудиш, сега на 12 се ебаваат па не е чудно вие за цигари сте запнале...Значи неможам да го скопчам овоа, сте биле мн мали а по пепељара отишла веројатно ради цигари !?
Зошто кога си одеше накај дома не си помисли: ``Сега ќе ја видам дома Џесика Алба во ноќница!``! Кога ти тргнало, нека ти оди....Не знам колку можам ова да го наречам натприродно, но во секој случај е мистериозно . Два "флеша", две привиденија ми се случија денеска. Од работа идам накај суд, требаше да земам нешто, и така замислен покрај Универзитетска библиотека, си зборам сам на себе (во себе)- "Замисли сега ќе го видам Мишко (кумот), на споредната врата од Апелација". После некои 100м. повторно ми се завртеа истите зборови во глава, иако ни најмалку не сум ни помислувал на тоа, ниту фала богу сум опседнат со човекот, ниту сум го видел скоро 2-3 месеца.
Влагам низ таа споредна врата, надвор насобрано луѓе ("Змиско око" ги судеа) и пред мене искача кумот и ме глеа, си се поздравивме, он брзаше за на судење, а јас у наредни 10 сек. се осеќав ко да сум паднал од Марс.
После се враќам назад низ трговски, и коа и да поминам ми текнува на едно мало кученце што се шлае низ трговскиот и си викам, еј сега гарант ќе го видам. Не поминав ни 30 м го гледам си спие до една продавница.
Чудно или не, јас сум задоволен од моите денешни визионерски способности .