JerryMK
Sexy Girls in your town for night
moe mislenje e deka area 51 postoi no vo nea nema vonzemjanci tuku tamo se pravi ponapredno oruzje i toa e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ареа 51 е само комерцијална маска за вистинската вонземјанска воена база, Ареа 52 :helou:
Дај објасни..Јас незнам ништо за неа..Дај објасни..
3-4 реченици не се факти еве се гледа шо работата....ако козата лаже рогот не лаже....нема свемирци![]()
moe mislenje e deka area 51 postoi no vo nea nema vonzemjanci tuku tamo se pravi ponapredno oruzje i toa e
оф леле...ареа51 и официјално не постои,тоа да ви биде јасно.како второ постои,но нема врска со вонземјани...
туку тоа е високозаститена воена инсталација за истразуванје и развој а сега гледам и пистата им ја зголемиле..спремаат ново летало изгледа...а и ДА секако во 60 и 70 кога експериментираа со дизајните на нацистите за елипсовидни летала како и кога ги гледаа тие балони си рекоа ес уна малагрп ова е НЛО па на просецен цовек и денес покази му го Ф-117 или Б-2 и ке му лици на НЛО
...освен воени истразуванја нема друго најмалку ванземалјци-всусност оваа ванземјизација и НЛО е намерно направено бас од раководството во САД за да се крие вистината
па лугето да писат за НЛО еве вака на црн обоен авион како Б-2 стави му 5светилки нека лета високо ке го сликаат па ке рецат свемирци летаат у соврсена формација...прикаски

logika e za mene...imalo 10-setici germanski letala slicni na denesnive NLO pa ako od raketata V2 prva balisticka se razvi i sovjetskata kosmiceska programa i NASA zosto da ne i ova..TIE SAKAAT DA VERUVATE VO TOA DEKA IMA VONZEMJANI
rozvel ta rozvel...obicen vremenski balon(a pazete togas okolu 1000 takvi bile prateni kon SSSR) da snimaat spioniraat ova e malfunction i![]()
Не сфаќам како може да верувате дека доколку би постоела некоја толку голема и „Top Secret“ ствар ние би знаеле за тоа... Најверојатно Ареа 51 е обична база, во која се извршуваат одредени тестирања и не сакаат да бидат набљудувани од страна на не посакувани гости и затоа си дале за право да пукаат без предупредување ако некој се доближи.
Друго, и да постојат вонземјани стационирани во таа, или некоја друга база, ние не би знаеле за тоа, а доколку ние би знаеле, тогаш би знаел целиот свет и постојано би се зборувало на секаде за тоа...
Не викам дека сум у право, ама според мене, сè ова што се збори по Net е чиста дезинформација произлезена од самата америчка власт за да го прикријат тоа што навистина го прават...
Докажано е дека не се вистинити..жалам..
a pa so samo vo Amerika. mnohu diskirmiriacko deluva Area 51 ili 102,3 mnogu gluposti od kaj znaat nekoi vonzemjani da sletaat bas tamu, ako gi zemime taka rabotite.
i jas se slozuvam so toa deka postojat a dokazi ne znam dali ima ne e vazno. mislam deka mi ja razbravte poentata so sakam da kazam. ne mora da znaci deka samo tamu imaat takvi dokazi, razbirate li? moze i na drugo mesto da ima, mozi ne se otkrieni i taka. koj me poddrzuva vo apelov moj neka kreni dva prsta. :{)
Ај кажи ми, од каде нацистите ги добиле тие концепти? HINT: Сами не ги создале, тоа е факт. Зборам за нацистичките научници
Ареа 51 сега е само за експериметирање на нови воени прототипи и увоз/извоз на пратки со напредно оружје и муниција.
Ај објасни ми цилиндрични летала 5 милји долги? Сферични летала 9 милји во дијаметар?

ХАХАХАХАХА !!! Временски балон!!!

Зошто развивале шпионски авиони за да сликаат во СССР кога,ако веќе имале летачки чинии и плус со ненормална маневрабилност-тоа би било предност-замисли би можеле истите летачки чинии да ги користат како противракетна одбрана, и така СССР да го уништат.
Ако им кажале елиенс на нацистите тогаш овие немало да изгубат,а и тие летачки чинии кои ги правеле биле само тестирање на физиката,јебига во војна кога си се пробуваш...така-е сега нешто успева(еве V2),нешто не...
Епа тогаш нека пише АД.Ареа51...каков увоз или извоз,имено се знае за експериментите со руски противвоздушни системи СА3 еве е забележан таму,а има и други,ама се експериментира.
Да,такви беа користени за шпиунирање,истите имаа тогашна најсовремена опремна за сликање...нејсе туризмот се разви![]()
ете тоа ти е воглавно
патем,САД ги продаваат напуштените силоси,цената им варира од 50000 долари до поламилион...ама закон,а чим силоси продаваат,и со тоа се открива нивниот дизајн се прашувам како овие експертиве знаат толку за 51.
А не ја спомнуваат најважната т.н 52 или тонопах,таму се вршат најсовремените електронски методи на војување![]()
А во ареа 51 нема вонземјани,туку таму е развиван Ф-117,понатаму и СР-71 кој достигна 3 мах,па и шпионскиот У-2![]()
Зошто развивале шпионски авиони за да сликаат во СССР кога,ако веќе имале летачки чинии и плус со ненормална маневрабилност-тоа би било предност-замисли би можеле истите летачки чинии да ги користат како противракетна одбрана, и така СССР да го уништат.
Имаше еден забеган,знам тврдеше дека ја знаел ареа51 напамет...лазар ли беше,не ми текнува,ама се што испадна од него...е само кењање![]()
Плус, кога веќе спомна дроги и таков вид субстанци, дел од нив се наоѓаат природно во човековото тело. Како на пример DMT.
Како да не. И затоа убија 12 души, а се заканија на останатите од истата покраина кои биле сведоци на настанот? За посран временски балон? Секако. Плус телата? За тоа не објасни.
Тестирање на нова, до сега невидена, вонземска физика. Законите и знаењата приложени не се од овој свет, зар нема да пробаш да го ставиш на тест?
Велиш германците не ја изгубија втора светска војна-ами оти беа поделени на источна и западна германија...тие од источна германија ризикуваа живот да преминат во западна за кока кола и мк доналдс.
епа баш таму сите дроги се прает бе... шо ти е чудноБраво за објаснувањето, навистина исцрпно. Инаку LSD не се продава како леб во земји како Индија и Африканските земји, а сепак летала со ист облик се опишани од очевидци и таму.
иначе мислам дека се е некое маркетиншко срање... ќе кажит времето...епа баш таму сите дроги се прает бе... шо ти е чудноиначе мислам дека се е некое маркетиншко срање... ќе кажит времето...
да беше ова се вистина линков немаше да постои...Подземни бази...(незнам дали некој веќе го има постирано овој линк)
http://www.anomalies-unlimited.com/Bases.html
мислев на африканските земји тамуНе, стварно развиваат оружја таму, а ако не таму ќе биди на друго место и и тоа ќе стани познато...а тоа што некои одат подалеку е заради што е тајно? Сфаќаш(те)?
а за ареа 51 најверојатно има нешто а шо...