AceCaleb
Деспот на Адот
- Член од
- 31 декември 2007
- Мислења
- 5.906
- Поени од реакции
- 11.247
Ova tvoive se poveke pretpostavki sto se desile otkolku nesto cudno. I ja dosta cesto pogoduvam mnogu raboti :wink:Е сеа, ја читав темава (не цела скокав некои страни, и пошто слушав музика ми стана језиво и ја исклучив и го пуштив телевизорот да ми прави друштво) и гледам се со духови и сл. ви е поврзано. Мене нешто слично не ми се десило(а не ни сакам...аман од прееска нешто ми фучи...уф), ама ми се случува на пример да ми се прикажат некои работи неколку моменти пред да се случат.
Еве неколку:
1. Пред две години кога бевме на екскурзија во трета во средно се собравме сите класови на плажа и се журкавме и сл. И другарките мои заминаа секој на различна страна и јас останав сама (добро не сама имаше тука другари од клас) и ја видов другарка ми како оди со едно дете накај хотелот (ЧИТАЈ:и во тој момент ми се гледа како они влагаат у лифт и овој вади џебно ноже и и` го става на врат хаха се зезам шала на страна, читај понатаму)...и одат накај хотелот и јас станувам и така во полупијана состојба трчам накај нив, а другите од клас ми викаат чекај Анооо. И јас се направив дека не ги слушам и продолжив да трчам. И таа трчајќи го глеам тротоарот и си викам “леле Ано сеа кој ќе се пружиш овде“(се видов падната на земја) и се сопнав и паднав, лом се напраев. И ме станаја после и се изнасмеавмо свите.
2. У школо, заврши последен час и свите се спремаа за накај дома и излагамо од училница и ја ја бркав другарка ми (истата од погоре) и си викам у себе (трчајќи) “Ано ќе те закачи некој со врата не трчај“ и туку се отвара врата и ме однесе на две метра подалеку, ме задржаја другарите за да не паднам. Каков баксуз бе
3. Пред некој месец се деси ова. Со сестра ми го гледавмо на тв филмот со Дакота Фенинг кој ќе има “измислен другар“ Чарли (ма ова нема везе) и си легнуваме и јас сум заспала и по некое време се будам надвор врне истура а татко ми влага у соба да ни ги спушти ролетнете И со тоа ме разбуди уствари. И после не можев да заспијам и си викам ај ќе уклучам тв да глеам па ваљда ќе заспијам. И станувам од кревет и идам накај креветот од сестра ми да го земам даљинското (покрај нејзиниот кревет беше, а таа само што заспала) и идам натаму и си викам “Море сеа сестра ти кој ќе ти стане кој ќе ти врисне од памет ќе те извади“ ... и го земам даљинското и случајно ја чепнав за рака и таа коа ми стана коа ми врисна у лице не можев да ја смирам стварно од памет ме извади,почнав и ја да врескам. И глеам дека не може да види дека сум ја, и трчам палам светло не ми се пали (тоа дека набрзина пали гаси пали гаси у паника и остана угаснато) и глеам нема друго трчам накај мајка ми и татко ми у соба и тие ми отвараат врата пребледени цели (леле да све ги виделе) и ја им викам “незнам ива не знам ива, иваа“ преплашена бев! ауф!
4. Пред некој ден, седам дома на кревет у соба и на работната маса имав чаша до пола полна со вода, а во дневната имаше гости и слушам како се испраќаат, на заминување беа и влегува у соба братучетка ми да ме гушне па да иде и ја у тој момент си викам “леле ќе ми ја истури водата“ и ни едно ни две она замавна со рацете и ја истури врз мене, лом ме напрае...
5. Истиот ден т.е. вечерта бев на роденден. Таму гостите пиеја вино и ја цела вечер си викам “ќе истури некој вино, а можно е и мене да ме исфлека“ и цело време ги припазувава чашите. И кога доаѓаат нови гости и се поздравуваат и туку славеникот ја турка чашата која штотуку ја наполни со вино цела, и ја истури на цела маса и го исфлека дечкото пред него...
6. Ова ми се случи денес. Доаѓам накај дома со мајка ми и и` викам ај купи ми чипс. И ми купи и на мене и на сестра ми. И дојдовме дома ја си го изедов мојот, и си седам тука на кајгана ја читам темава и си викам “море чипсон не требаше да го оставам во кујна ќе го изеде татко ми“ и нема врска проаѓа некое време, доаѓа сестра ми од школо и ја и` викам “еј имаш чипс у кујна и кој ќе доаѓаш наваму донеси ми ја кока-колата“. И иде сестра ми у кујна и се враќа и ми вика тато го изел мојот чипс
Закон а? I've become Ванѓа од Бугарија vol.2 хаха
Ај сеа не ви е малу чудно?!:lud:
E sega za nesto navistina cudno ne mi se desilo do sega a nekako sakam da mi se desi...Da se krene adrenalin malce.