Необично хоби

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Знам многу поодамна некој ми кажуваше дека кај него у маало собирале некролози, али од оние порано по бандери што ги лепеа големите. Е ова е едно крајно необично хоби
fj.gif

Јас собирам камења од повисоки врвови и после на нив го пишувам датумот кога сум се качил и надморската височина :)

И собирање танга гаќички е интересно хоби
ag.gif

не е ништо посебно но собираВ карти од секаков вид на настани што сум бил....на спортски натпревари кино театар..саем....и др...но пред извесно време некој ми ги фрлил//и сега не е тоа тоа

Heee pa neznam kolku e interesno ama drugarka mi sobira flaeri od zurki i slicni nastani:)

Мене треба да ме прашате што не собирам ... место немам во цел огромен стан од тоа што ништо незнам да фрлам. Какви глупости и ситници имам, да види некој ќе се скрши од смеење и чудење. Неможам да фрлам ништо освен ѓубре, особено не било што што на некој си мој начин ми значи.
Посебно што можам да истакнам се шишенцата од парфеми и дезодоранси ... можам и ги фрлам само тие кои се повторуваат (при тоа ми е тешко!), но само кога нема веќе каде да стојат ... болна работа ... :pos2:

Sobirav igrachki od kinder jajca i od Chupa Chups, sobirav slamki, sobirav zetoni, sobirav dzamlii ... SVE SOBIRAV !!!
Sea sobiram samo karti od zurki :)

Sobirav igrachki od kinder jajca i od Chupa Chups, sobirav slamki, sobirav zetoni, sobirav dzamlii ... SVE SOBIRAV !!!
Sea sobiram samo karti od zurki :)

Se nadevam deka ne si seriozen :O Sum videla mnogu raboti vo zivotot ama volku utepani deca nemozev ni da sanjam deka postojat. Chupa Chups lele... Ova kje go prifatam samo ako si pod 11 godishna vozrast. A ova so karti od zurki demek ja sum faca u gradov pa idam po site zurki i zurkata ne moze da se kaze deka e zurka bez ja da se pojavam tamu :pop:.

BTW ja se zanimavam so Vistinsko hobi pravam lanchinja alki i obetki ako mu treba na nekoj slobodno neka kaze :D.

Jas nisto ne sobiram,ama brat mi e kolekcioner na gumi za brisenje.Gi ima vo golem broj,razni formi,boi i mirizlivi ima...Zivi gluposti

Јас имамколекција на Цигари и ножеви многу фаца е а бај д веј не пушам ама имам над 30 врсти цигари имам 15 ножеви од лептир до сабја, а имам и ѕвезда она ко на нинџите

Листови од секакви тетратки и тефтери, обични бели листови, картони у боја, истуткани фискални сметки. Битно е само некој нешто да напишал на нив, да ги обележил, и потоа се мој плен. Често им барам на луѓето и да ми напишат било шо на било каков лист за после да го присвојам :).
значиии, тоа би било....колекционирање на ракописи?

Јас исто како и на JOE,моето така да го наречам хоби е збирање ножеви, и тоа ги имам од мали ножиња помали од дугмето Спејс па се до сабји,јатагани(кои се дел од колекцијата на татко ми, со кој го делам моето хоби)!Јебига,живот!

собирам обвивки од сапуни и слики од глумци од пеесетите.

и кога сме кај глумците, ако ви се најде било што при раче од Џејмс Дин, дајте навака :)

moe neobicno hobi i da sobiram herbarium i imam okolu 200 vidovi na drvja od cel balkan :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom