дефинитивноо најдовбрата игра со карти со ја знам само работата е со не можи многу со пари да се игра оти тешко завршува
dobro e na razlika da igras...denar od brojce....
дефинитивноо најдовбрата игра со карти со ја знам само работата е со не можи многу со пари да се игра оти тешко завршува
Дефинитивно!дефинитивноо најдовбрата игра со карти со ја знам само работата е со не можи многу со пари да се игра оти тешко завршува
1на1 не е интересно. во 2ки е вистинското :smir:Дефинитивно!
Секој ден играме со другарите. 1 на 1 нема кој да ме победи, а во двојки потешко ми оди.
Поинтересно е не викам не1на1 не е интересно. во 2ки е вистинското :smir:
До разбирањето на рацете и до читањето на играта е. Ти треба искуство. Бељот не се учи преку вечер. Треба партии зад тебе да имаш за да можиш да знајш шо прајш. После природно ти е :smir:Поинтересно е не викам не
Само така почесто губам ама сигурно до соиграчот е.
Бељот научив да играм пред 10 години. До пред неколку години игравме секое лето, па неколку години пауза и ова лето продолжуваме.До разбирањето на рацете и до читањето на играта е. Ти треба искуство. Бељот не се учи преку вечер. Треба партии зад тебе да имаш за да можиш да знајш шо прајш. После природно ти е :smir:
Поинтересно е не викам не
Само така почесто губам ама сигурно до соиграчот е.
Можи е до мене, можи не знам да играм тимски.или до тебе
јас па ваму едвај еден наоѓам, а камо ли уште тројца
Зарем можела да се игра 1-1?Дефинитивно!
Секој ден играме со другарите. 1 на 1 нема кој да ме победи, а во двојки потешко ми оди.