Кое е вашето хоби ?

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Музика, интернет и нештото без кое јас не бе бил спортист-билјард:)

U

UnholY

Гостин
Па хоби....Моето хоби е пушење марихуана со Fabullous и со останатиот дел од екипата...а после тоа одиме во димензијата во која се снаоѓаме само јас и он и која не може да ја разбере никој...Односно одиме во вон нормалната димензија во која работите се гледаат на поинаков начин од вообичаениот а нашите енергии се поврзани и се заедно секогаш без разлика дали сме заедно ние двајца или не...

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Па хоби....Моето хоби е пушење марихуана со Fabullous и со останатиот дел од екипата...а после тоа одиме во димензијата во која се снаоѓаме само јас и он и која не може да ја разбере никој...Односно одиме во вон нормалната димензија во која работите се гледаат на поинаков начин од вообичаениот а нашите енергии се поврзани и се заедно секогаш без разлика дали сме заедно ние двајца или не...
Колку и да изгледа нереално...така е.:smir::smir:
Инаку моето хоби(покрај ова над мене),паа...форумов,транс,сурфање на нет,ииии...тупење,тупење,тупење,дробење,
пишување,стонирање,муабети за работи шо немаат ама никаква врска со реалноста(строго!!!)...
А да,многу сакам да симињам слики од интернет,секакви слики...мммм,читање ама тотални глупости,UFO,филмови...и да...спиење.Најмогу од се сакам да спијам.
Па ја многу хобија сум имал бе...закон!!!...не знаев дека сум волку активен у животот.:pos2:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Фотографиja,астрономиja,интернет:helou: .

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Фотографија, цртање исклучиво со молив и поретко пенкало, смислување најневозможни комбинации на облека и боење прозорци, посебно сега за празнициве :) И едно хоби кое ми одземат толку многу драгоцено време, на кое наскоро минимално ќе му посветувам внимание - Интернет.

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Интернет, гледање филмови и серии (Prison Break), музика и најважното од се - спиењееее....колку е само убаво да спиеш.:vozbud:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Крстозбори и судоку...

The G-Man

Кепец
Член од
6 декември 2007
Мислења
501
Поени од реакции
12
Moeто хоби е да ги нервирам и заебавам луѓето околу мене!!!!!!

Член од
21 декември 2007
Мислења
53
Поени од реакции
1
Хоби ми е да пишувам текстови, не е битно дали е поезија или проза, како и читање книги.

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Моето хоби ако може да се нарече така е да собирам влезници од настани на кои сум бил. Концерти, свирки, натпревари ..итн Дури ги собирам и картите од воз до местата кои сум ги посетувал. Малце необично знам но тоа е. А реално хоби ми е да собирам музика и тоа многу

Член од
8 јануари 2008
Мислења
45
Поени од реакции
0
Мое хоби е музика:слушам,свирам и пеам и возење мотор

^182^

The New Girl
Член од
12 јануари 2008
Мислења
77
Поени од реакции
25
слушање музика, игрички на ком. , шмиткарење со дружиинта, свирење, цртање ... дерење на цел глас XD

Kajgana Shop

На врв Bottom