Фото берза [помош при избор на фотоапарат]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
KODAK EASYSHARE C763 ZOOM DIGITAL CAMERA
Колку пари?

Дај кажете некој добар апарат околу 5000 денари. Околу 8мпх ако има некој.. иначе јас сакам да зеам fujifilm Finepix J10 за тие пари... да земам?

Panasonic FZ50 - 250 евра.
-апарат
-кабли
-торбица
-дополнителна батерија
-4гб картица
-UV филтер
dsc09445wc0.jpg

sl1mm5.jpg

sl2ey8.jpg

sl3mp6.jpg

Продадено.

Продавам Nikon D80 со bateryPack со 2 батерии со 2 полначи, 1 година стар, со гаранција до 05.02.2009 малку користен, добро сочуван..

Продавам Nikon D80 со bateryPack со 2 батерии со 2 полначи, 1 година стар, со гаранција до 05.02.2009 малку користен, добро сочуван..

Колку пари го продаваш и колку фотки имаш направено?

500 Еура, за фотки, зини да ти кажам

Па исто како во продавница го продаваш за толку не бива,ќе си купам гланц нов, него вака настаро и плус не знаеш колку слики имаш направено што е многу битно.

Сакам да си купам статив, па ако имате нешто вишок, за продавање пишете ми ПП со моделот и цената :)

Ај да прашам и јас...:pipi:
Барам онака чисто мислење колку е добар... (не ми треба иначе за кој знае какви фотографии..)
Nikon Coolpix L10 5.0 MP ?

Ај да прашам и јас...:pipi:
Барам онака чисто мислење колку е добар... (не ми треба иначе за кој знае какви фотографии..)
Nikon Coolpix L10 5.0 MP ?

Тој апарат повеќе не се произведува
Ништо нарочно не е во карактеристики

Љуѓе ај хелп...ќе земале домашниве фотоапарат, ама не знаеле каков да земет.И нормално мене ме прашвет а јас појма си неам...Да ми препорачате некој околу 5000 денари? Не морат да е некој кузнајт каков, онака солиден да е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom