Фото берза [помош при избор на фотоапарат]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Vaha стварно си напорен. Имаш гугл почачкај малку има rewiews па читај. Ако мислиш дека некој ке седне и на тацна ке ти преведе 5-6 страници се лажеш.
Од искуство некој ако го има апаратов може да каже, јас што мислев ти кажав бидејќи и јас разгледував по гугл што карактеристики има канонот.

Стварно млатење празна слама. Или прашање со неколку конкретни модели или одговор на неколку прашања како до која сума, која класа, компакт, ултразум, дслр, познавање на фотографија, коритење на апаратот за фамилијарни фотки, одмори и сл или занимање со аматерска фотографија и сл....

Ај кажете ми овој дали е добар?????????
-ДИГИТАЛЕН ФОТОАПАРАТ
-7,2 МЕГАПИКСЕЛА (1/2.5" CCD)
-3Х ОПТИЧКО ПРИБЛИЖУВАЊЕ (35ММ ЕКВЛ: 38ММ-105ММ)
-5Х ДИГИТАЛЕН ЗУМ
-МАКРО РЕЖИМ - 5СМ
-ВИДЕОКЛИП СО ЗВУК (640X480, 30 FPS)
-16МВ ВГРАДЕНА МЕМОРИЈА
-2.5" (6.35 СМ.) TFT LCD ДИСПЛЕЈ
-СЛОТ ЗА SD; SDHC; MMC КАРТИ
-2Х АА БАТЕРИИ

Attachments

• i_09029806.jpg
    i_09029806.jpg
    38,4 KB · Прегледи: 91
Ај кажете ми овој дали е добар?????????
-ДИГИТАЛЕН ФОТОАПАРАТ
-7,2 МЕГАПИКСЕЛА (1/2.5" CCD)
-3Х ОПТИЧКО ПРИБЛИЖУВАЊЕ (35ММ ЕКВЛ: 38ММ-105ММ)
-5Х ДИГИТАЛЕН ЗУМ
-МАКРО РЕЖИМ - 5СМ
-ВИДЕОКЛИП СО ЗВУК (640X480, 30 FPS)
-16МВ ВГРАДЕНА МЕМОРИЈА
-2.5" (6.35 СМ.) TFT LCD ДИСПЛЕЈ
-СЛОТ ЗА SD; SDHC; MMC КАРТИ
-2Х АА БАТЕРИИ

Кажи цена па за парите ќе ти кажиме дали е добар инаку супер си е апаратчето супер опци има, само не вади нај нај квалитетни слики самсунг от

Сакам да го поставам прашањето од ваха, Canon SX100 IS или Sony DSC-H10? Прочитав многу reviews, ама никако неможам да се одлучам. Помош од професионалците на форумов. Данке шон од напред.

Сакам да го поставам прашањето од ваха, Canon SX100 IS или Sony DSC-H10? Прочитав многу reviews, ама никако неможам да се одлучам. Помош од професионалците на форумов. Данке шон од напред.

Абе што да е , само Canon да е.:toe:

У глобала се мање више тука тука апаративе. Останува на тебе да видиш според дизајнот и едино што повеќе ти влече јазик, дали Канон или Сони.
Искрено сонито има боље дисплеј...

Знaчи вака, ми треба само мислење за објективот, зошто прилично е помал отворот од другиве апарати, па ми треба мислење за тоа дали е гомем минус или ???

NIKKOR 3x OPTICAL ZOOM VR

5.7 - 17.1mm 1:2,8 - 4.7

Nikon_Coolpix_L15.jpg

Се продава:
Sony A100
Sigma 50mm f2.8 EX DG Macro
Sigma 17-70mm f2.8-4.5 DC Macro
Minolta 70-210mm f4
Sony f36am
extension tubes

Кој е заинтересиан нека пише пп.

aj prvo da ve pozdravam oti sum nov.
***ke sakate li nesto da pisnete za Canon S5 IS, a uste podobro i ako go imate za da bide od prvo lice.procitav na internetov dosta raboti ama aj od vas da slusnam(procitam).

Знaчи вака, ми треба само мислење за објективот, зошто прилично е помал отворот од другиве апарати, па ми треба мислење за тоа дали е гомем минус или ???

NIKKOR 3x OPTICAL ZOOM VR

5.7 - 17.1mm 1:2,8 - 4.7

има некој што знае и ќе го каже свото мислење.:smir:

Нека не те буни многу тоа...имаш добар објектив за ваму таму сликање:)
Ќе имаш прилично посветли фотки мислам онака тамански осветлени:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom