PowerShot A470 [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Дај предложете некој не ми треба некој професионален некој до 9000 илјади ? Благодарам однапред
Колку пари е вој ?PowerShot A470 [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]Опис: PowerShot A470 е достапен во 4 забавни бои, има се што е потребно Вашето семејство реално да ги пренесе на фотографија специјалните моменти од животот. Едноставно насочете и сликајте.
Карактеристики
еве ти за мерак за тие пари, квалитет опци се .
- 7.1 Мегапиксели
- 3.4x оптички зум
- 14 лесни за користење модуси за сликање
- 2.5" LCD екран
- Технологија за детекција на движење
- Технологија за детекција на лице
- Корекција на црвени очи
- DIGIC III и iSAPS
- VGA и LP филмови
- Користи AA батерии
Dungeon master ако ти е скап тој тогаш ти препорачвам како мојот Olympus sp 510 uz, супер снимки прави колку сакаш да снимаш можиш се разбира зависи од мемориката картица што ја имаш внатре. И супер фотки вади.
Зошто професионален бе гледаш си бара аматерски, кој збора за професионални тука?Фликс ти под point and shoot наоѓаш професионален апарат?
Размисли и за PANASONIC DMC-TZ3 (малку поскап ама вреди, и има се шо имаш напишано дека ти треба).Ok, ajde pomagajte, sakam da kupam aparatce, pikselazane mi e bitna, neka e samo nad 5mp, ama da ima dobra leca napred, nesto pokvalitetno, so dobar opticki zum i da ima snimanje so najmalku 30 fps u najgolema rezolucija, bez ogranicuvanje na vreme. Ova mi e najvazno, zosto sakam da snimam so nego isto kolku sto ce slikam. A znam deka nekoi modeli porano imaa ogranucuvanja u minuti na klipovite. Suma nekade do 15000, moze da idam i nagore ako e dobra ponudata - predlogot.
P.S. se mislam izmegu canon i sony ama nekako povise mi se ide nakaj kanon, ama ne mozam da se odlucam za modelot. bitno mi e i da ne e mnogu glomazan, da go vadam naadnas ako treba a ne da go vadam pola saat ili da me znae celo skopje deka nosam aparat
Па знам една госпога на девиант мислам дека има е500 добри фотки вади, ама не е нај нај задоволна нешто така. Сепак немам искуство, пиши на фото.идивиди форумот таму има повеќе професионалци.Што би одбрале помеѓу Olympus E500 и Canon ЕОS 350?
Пожелно совет од некој со реално искуство.